Τι επιφυλάσσει η Year 4 στο Rainbow Six: Siege

Operators, χάρτες, limited time events και νέοι τύποι matches.

Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα τον "οδικό χάρτη" του τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Rainbow Six: Siege κατά τη διάρκεια του Rainbow Six Siege Year 4. Η αρχή θα γίνει με τη διάθεση του Operation Burnt Horizon και το Season One, όπου οι παίκτες θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία

με τους δύο Operators της SASR, Gridlock (Attacker) και Mozzie (Defender) και το νέο χάρτη Outback.

Έξι επιπλέον Operators από τις Η.Π.Α., τη Δανία, το Περού, το Μεξικό, την Κένυα και την Ινδία θα αποτελούν μέρος του roadmap για το Year 4 του τίτλου και μαζί με τις αναθεωρημένες εκδόσεις των χαρτών Kafe, Kanal και Theme Park θα φτάσουν μαζί με κάθε ζεύγος Operators για την Season Two, Season Three και Season Four. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί limited time events και «πειραματικά match types», καθώς και αλλαγές για κάποιους Operators από το ήδη υφιστάμενο roster, ενώ οι τιμές για παλαιότερους Operators θα σημειώνουν μείωση σταδιακά ανά έτος (μείωση κατά 120 μονάδες R6 / έτος).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο video αφιερωμένα για το Operation Burnt Horizon και τους δύο Operators και ένα Dev Diary για το Year 4. Το Rainbow Six Siege κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα