Ολοκληρώνεται το Final Fantasy XV Saga

Mε την κυκλοφορία του Episode Ardyn.

Όπως έγινε γνωστό από τη Square Enix, με τη διάθεση του τελευταίου DLC για το Final Fantasy XV, που έχει τον τίτλο "Episode Ardyn", στις 26 Μαρτίου θα έχουμε την ολοκλήρωση και το κλείσιμο του Final Fantasy XV Saga, μετά από περίπου δύο χρόνια από τη στιγμή της αρχικής κυκλοφορίας του δεκάτου πέμπτου τίτλου της σειράς. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών η Square Enix

τροφοδοτούσε τον τίτλο με νέο υλικό υπό τη μορφή τόσο Story DLC αλλά και multiplayer DLC, «μεγαλώνοντας» συνεχώς την πλοκή και την ιστορία του τίτλου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα anime video δεκαπέντε λεπτών, που παίζει το ρόλο ενός πρόλογου για το Episode Ardyn DLC. Να σημειώσουμε ότι είναι πιθανό το video να περιέχει αρκετά spoilers για τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί στην ιστορία του Final Fantasy XV. Τέλος, θυμίζουμε ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει περάσει από «σαράντα κύματα» πριν ολοκληρωθεί, καθώς είχε αρχικά ανακοινωθεί πριν από περίπου 13 ολόκληρα χρόνια ως Final Fantasy Versus XIII, προτού ακυρωθεί και ανακοινωθεί ξανά ως Final Fantasy XV.

Το Final Fantasy XV κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα