Εντός του καλοκαιριού η κυκλοφορία του PlanetSide Arena

Ένας κολοσσιαίος Battle Royale τίτλος, 500 ατόμων.

Η Daybreak ανακοίνωσε ότι το PlanetSide Arena θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και PlayStation 4 μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι η PC έκδοση του τίτλου πήρε μια αναβολή στην κυκλοφορία του. Θυμίζουμε

ότι πριν από λίγο καιρό είχε πραγματοποιηθεί μια Closed Beta για το παιχνίδι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα από την όποια η ομάδα ανάπτυξης έλαβε σημαντικό feedback, που την οδήγησε να ξεκινήσει να εργάζεται επάνω στην εφαρμογή βελτιώσεων για το sci-fi shooter.

Το PlanetSide Arena αποτελεί το τελευταίο παιχνίδι της σειράς PlanetSide, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται να προσφέρει "ένα γρήγορο ρυθμό, μάχες με όπλα και πολλά μαζικής κλίμακας multiplayer modes και να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για τους παίκτες να βιώσουν ένα επικό gameplay στο σύμπαν του PlanetSide". To παιχνίδι θα είναι βασισμένο σε ένα κολοσσιαίο arena based battle royale, που θα υποστηρίζει μέχρι 500 παίκτες.

"Πιστεύουμε ότι θα παραδώσουμε μια στιβαρή έκδοση του PlanetSide Arena που θα ικανοποιεί τις προσδοκίες των παικτών και στις δύο πλατφόρμες ", αναφέρει η Daybreak σε μια ενημέρωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. "Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εκπληκτική υποστήριξή σας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε όλους πίσω στο Arena!".

Το PlanetSide Arena αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο καλοκαίρι για PlayStation 4 και PC, χωρίς ωστόσο να δίνεται κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα