Θα υπάρξει και δεύτερο Ubisoft Forward μέσα στη χρονιά

Οι ελπίδες για νέο Splinter Cell ή Prince of Persia, είναι ακόμα ζωντανές…

Μπορεί να έχουν συμπληρωθεί μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρώτο ψηφιακό event της Ubisoft, αλλά η εταιρεία επιβεβαίωσε, μέσω του CEO της, ότι θα υπάρξει ένα δεύτερο Ubisoft

Forward αργότερα φέτος.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτου Ubisoft Forward είχαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Watch Dogs Legion, gameplay υλικό απο το Assassin's Creed Valhalla και μια πρώτη cinematic ματιά για το Far Cry 6. Μπορεί όλα τα παραπάνω να ήταν μια καλή προσπάθεια αντικατάστασης της κλασικής E3 press conference της Ubisoft, αλλά άφησε ένα “κενό” στους φίλους της εταιρείας καθώς δεν είχαμε κάποια πληροφορία για τα Beyond Good & Evil 2, Gods and Monsters ή Skull & Bones. Όπως επίσης αρκετοί είχαν την ελπίδα ότι θα είχαμε κάτι από ένα νέο Splinter Cell ή Prince of Persia.

Τα καλά νέα είναι ότι η Ubisoft φαίνεται να έχει κρατήσει κάποιες ανακοινώσεις για το δεύτερο ψηφιακό event, με το αφεντικό της εταιρείας, τον Yves Guillemot, να επιβεβαιώνει στην εκδήλωση ότι θα υπάρξει ακόμα ένα Ubisoft Forward αργότερα μέσα στη χρονιά. Πότε θα είναι αυτό; Με βάση τα σχόλια της Ubisoft τον περασμένο μήνα, ότι θα δούμε περισσότερα για το Gods and Monsters στο "τέλος του καλοκαιριού", θα πρέπει να το αναμένουμε ότι θα πραγματοποιηθεί γύρω στον Αύγουστο ή Σεπτέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα