Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Assassin's Creed: Valhalla

Και νέο gameplay υλικό για το παιχνίδι.

Λίγο πριν από τη λήξη της σημερινής παρουσίασης Ubisoft Forward, η γαλλική εταιρεία παρουσίασε μερικά νέα gameplay βίντεο από την επερχόμενη περιπέτεια της σειράς Assassin's Creed, η οποία θα διαδραματίζεται στην μεσαιωνική Αγγλία, μια εποχή που χαρακτηρίστηκε από τις επιδρομές των

Βίκινγκ, των θρυλικών πολεμιστών του Βορρά.

Τα βίντεο, συνολικής διάρκειας περίπου 35 λεπτών, μας δίνουν μια πρώιμη γεύση από μηχανισμούς και γεγονότα που θα συναντήσουμε κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς μας. Έτσι, οι παίκτες θα βιώσουν το ταξίδι με τα θρυλικά longboats, θα εμπλακούν σε αρκετά πιο βίαιες μάχες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, θα δημιουργήσουν τον οικισμό τους βήμα-βήμα και θα εμπλακούν σε πολιορκίες διάφορων περιοχών της Αγγλίας. Οι μάχες θα περιλαμβάνουν ένα σύστημα διττής, ταυτόχρονης χρήσης όπλων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ασπίδες και η πασίγνωστη Κρυφή Λεπίδα, ενώ στα θετικά της νέας κυκλοφορίας προστίθεται η χρήση του social stealth μηχανισμού, και του blending στο πλήθος, που είχαμε να δούμε καιρό σε παιχνίδι της σειράς.

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο με το gameplay υλικό στους ακόλουθους player. Να σημειώσουμε πως το Assassin's Creed: Valhalla αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Stadia και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 17 Νοεμβρίου. Επίσης, οι κάτοχοι του τίτλου στις κονσόλες θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν την έκδοση για τις κονσόλες νέας γενιάς, όταν αυτές λανσαριστούν και επίσημα στην αγορά.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series Xstadia
Keywords
Τυχαία Θέματα