Ίδρυση νέου gaming στούντιο από πρώην στελέχη της Ubisoft

Με την υποστήριξη της Devolver.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Devolver Direct από την Devolver Digital, έγινε γνωστή η ίδρυση ενός νέου gaming στούντιο από τους πρώην developers της Ubisoft, ονόματι Gabriela Salvatore και Dean Evans.

Η Salvatore και ο Evans, αναζητώντας προσωπικό για το νεοϊδρυθέν τους στούντιο που βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά με την ονομασία "Beans", πρόκειται

να εργαστούν σε ένα μη ανακοινωμένο μέχρι στιγμής project, για το οποίο χρέη publisher αναμένεται να εκτελέσει η Devolver Digital. Ρίχνοντας μία σύντομη ματιά στο βιογραφικό τους- η Salvatore αποχώρησε από την Ubisoft το 2016 έπειτα από 6 χρόνια παραμονής στην εν λόγω εταιρεία, κατά τη διάρκεια των οποίων εργάστηκε σε πολαπλούς ρόλους, όπως ως Game Designer για τα Far Cry 5 και Far Cry Primal, συμμετείχε στην παραγωγή του motion capture για το For Honor και συνέβαλε στην εξέλιξη της ιστορίας του Starlink: Battle for Atlas. Στη συνέχεια, εργάστηκε επίσης για διάστημα τριών χρόνων στην Creative Assembly - γνωστή ομάδα πίσω από τη σειρά Total War, όπως και για τα Alien Isolation και Halo Wars 2, ως Game Designer και για τίτλους της γνωστής σειράς Total War.

Η αποχώρηση του Evans από τη Ubisoft πραγματοποιήθηκε το 2018, αφότου είχε συμπληρώσει 12 ολόκληρα χρόνια παραμονής στη γαλλική εταιρεία, αναλαμβάνοντας καθήκοντα στην ανάπτυξη πολυάριθμων τίτλων, όπως στο Far Cry 3: Blood Dragon, για το οποίο είχε το ρόλο του Creative Director. Όπως ο ίδιος αναφέρει: "Πολλοί άνθρωποι διαμαρτύρονται για τα AAA παιχνίδια και τη ριψοκινδυνότητά τους. Θα ήμουν ένας υποκριτής αν προχωρούσα μπροστά και δεν έπαιρνα κανένα ρίσκο. Πιστεύω ότι θα βγω έξω, θα στήσω το δικό μου στούντιο και θα δούμε πως θα ελελιχθεί όλο αυτό."

Keywords
Τυχαία Θέματα