Tον Φεβρουάριο η κυκλοφορία του Far Cry 6

Με άρωμα... Breaking Bad και συλλεκτική... φλογοβόλο.

Η Ubisoft επέλεξε να κλείσει το Ubisoft Forward, την ψηφιακή της παρουσίαση, με την επίσημη αποκάλυψη του Far Cry 6. Αν και εδώ και μία εβδομάδα υπήρξαν αρκετές διαρροές πληροφοριών για το επόμενο παιχνίδι της γνωστής σειράς, το Far Cry 6

ήταν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις της παρουσίασης.

Κύριος πρωταγωνιστής του trailer είναι ο Giancarlo Esposito, γνωστός για την συμμετοχή του ως Gus Fring στις σειρές Breaking Bad και Better Call Saul. Το Far Cry 6 λαμβάνει χώρα στην Yara, ένα φανταστικό νησί που όμως έχει αρκετές ομειότητες με την Κούβα. Σημαντικό ρόλο στον τίτλο, παίζει ο Anton Castillo, πρωταγωνιστής στην ταινία Coco της Pixar, ο οποίος υποδίεται τον Diego, γιο του δικτάτορα. Εμείς λαμβάνουμε τον έλεγχο του Dani Rojas ενός πολεμιστή, που μπορεί να είναι άντρας ή και γυναίκαι, και έχει σκοπό να ρίξει τον δικτάτορα.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από τα studio της εταιρίας στο Toronto τα τελευταία 4 χρονιά και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 σε υπολογιστές, Stadia και κονσόλες τρέχουσας και επόμενης γενιάς. Όσοι προχωρήσουν σε αγορά του Far Cry 6 σε PS4 ή Xbox One, θα λάβουν εντελώς δωρεάν το σχετικό next gen upgrade για την αντίστοιχη κονσόλα επόμενης γενιάς.

H Collector's Edition του τίτλου θα κοστίζει $199, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα φλογοβόλο(!!!) και θα πωλείται αποκλειστικά μέσω του Ubisoft Store.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα