Οι υπάλληλοι της Ubisoft στηρίζουν τους υπαλλήλους της Activision και τις δράσεις τους

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο θέμα των εργασιακών δικαιωμάτων στην gaming βιομηχανία, με αλλεπάλληλες αντιδράσεις από το χώρο των εργαζομένων, στον απόηχο των πρόσφατων αποκαλύψεων σχετικά με τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν σε μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Μετά την απεργία των υπαλλήλων της Activision, ως διαμαρτυρία στα όσα αναφέρει η αγωγή της πολιτείας της Καλιφόρνια κατά της εταιρείας, σειρά στις κινητοποιήσεις

παίρνουν οι εργαζόμενοι της Ubisoft. Η τελευταία, έχοντας και αυτή κατηγορηθεί πρόσφατα για αντίστοιχα παραπτώματα, είδε 500 υπαλλήλους της να υπογράφουν ανοιχτή επιστολή στην οποία χαιρετίζουν τις δράσεις των συναδέλφων τους στην Activision-Blizzard, επικρίνουν και καταγγέλλουν εκ νέου την διοίκηση της Ubi ενώ καλούν σε δράση όλη τη βιομηχανία, με τους εκδότες και τους προγραμματιστές να συμμετέχουν από κοινού, για άμεση αλλαγή.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την επιστολή εδώ.

Γλυκόπικρη γεύση από ειδήσεις σαν αυτές, καθώς η ικανοποίηση και η αισιοδοξία για αλλαγή συνοδεύονται από λύπη, αποστροφή και δέος για την σταδιακή αποκάλυψη του μεγέθους του προβλήματος που υπάρχει εδώ και χρόνια.

The post Οι υπάλληλοι της Ubisoft στηρίζουν τους υπαλλήλους της Activision και τις δράσεις τους appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα