Τέλος εποχής για το Final Fantasy XV

Ακυρώθηκε το 75% του επερχόμενου dlc.

Δυσάρεστα νέα επιφύλασσε η Square Enix για όσους περίμεναν το καινούργιο περιεχόμενο του Final Fantasy XV, διότι η εταιρία επίσημα ανακοίνωσε πως το επιπρόσθετο περιεχόμενο (dlc) του τίτλου, με την ονομασία “The Dawn of the Future”, που θα εμπλούτιζε την ιστορία των Aranea, Lunafreya

και Noctis, έχει πλέον ακυρωθεί. Παράλληλα, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως τον Μάρτιο του 2019 θα γίνει διαθέσιμο το επεισόδιο του Ardyn για το Final Fantasy XV, Το οποίο θα παρουσιάζει την ιστορία του χαρακτήρα και διάφορα γεγονότα που έλαβαν μέρος πριν την ιστορία του βασικού παιχνιδιού, ενώ θα υπάρξει και anime πρόλογος για το συγκεκριμένο τμήμα.

Σύμφωνα με τη Square Enix, η απόφαση ακύρωσης της ανάπτυξης των τριών επεισοδίων (δηλαδή του 75% του επιπρόσθετου περιεχομένου) προέκυψε από την αλλαγή στόχου της Luminous Productions.

Επιπροσθέτως, το online τμήμα του τίτλου, το Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades, θα βρει το δρόμο του ως standalone τίτλος για τα PlayStation 4 και Xbox One. Για τη Final Fantasy XV: Windows έκδοση, το multiplayer συνοδεύεται με την αγορά του βασικού παιχνιδιού, οπότε το μόνο που θα παραλάβουν οι κάτοχοι της έκδοσης ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι ορισμένα εξτρά bosses, κοστούμια και όπλα, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο τμήμα του Comrades.

Εκτός αυτού, το Final Fantasy XIV, με την επερχόμενη αναβάθμιση που θα πραγματοποιηθεί για το παιχνίδι στις 12 Δεκεμβρίου, θα επιτρέψει στους παίκτες, να αποκτήσουν πρόσβαση στο side quest “Adventurer from Another World” (αφού έχουν γίνει κάποια προαπαιτούμενα quests), το οποίο θα παρέχει ως ανταμοιβή διάφορα κοστούμια από τους χαρακτήρες του Final Fantasy XV.

Τέλος, η Square Enix παραχώρησε στο κοινό ένα βίντεο για τη διετή επέτειο του Final Fantasy XV. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο των παραπάνω ανακοινώσεων.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα