"Επιθυμία η ανάπτυξη μιας συλλογής για το Final Fantasy VII Remake"

Όπως εξέφρασε o director του τίτλου.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό gaming περιοδικό Famitsu, σε ένα event κεκλεισμένων των θυρών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κυκλοφορίας του The World Ends with You: Final Remix, ο Director του Final Fantasy VII Remake και δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός Tetsuya Nomura, απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις του κοινού, που παρευρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Συγκεκριμένα, ο δημιουργός ανέφερε: "Αυτή τη στιγμή ο στόχος της ομάδας είναι η ανάπτυξη και υλοποίηση του Kingdom

Hearts III. Ωστόσο επειδή μπορεί να μην το γνωρίζει το κοινό, παράλληλα η ομάδα έχει και την ανάπτυξη του Final Fantasy VII Remake, για το οποίο σκεφτόμαστε την υλοποίηση της κυκλοφορίας του. Συγκεκριμένα, μια επιθυμία που έχει η ομάδα, είναι η ανάπτυξη επιπρόσθετων τίτλων που θα συνοδεύσουν το Final Fantasy VII Remake. Δηλαδή, επιθυμητό θα ήταν να κυκλοφορήσουμε μια συλλογή (compilation) από τίτλους, οι οποίοι σχετίζονται με το σύμπαν του θρυλικού JRPG.

Η παραπάνω ιδέα και συζήτηση με την ομάδα προέκυψε από την επιθυμία να επισκεφτώ ξανά το mobile παιχνίδι Before Crisis: Final Fantasy VII. Οπότε, μια ολοκληρωμένη συλλογή για το Final Fantasy VII Remake θα έπρεπε να εμπεριέχει τα εξής: το παιχνίδι Before Crisis: Final Fantasy VII, την ταινία Final Fantasy VII: Advent Children, το Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII, το οποίο κυκλοφόρησε στο PS2, και το Crisis Core: Final Fantasy VII, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στο PSP".

Θυμίζουμε ότι στην παρούσα φάση αναμένουμε την κυκλοφορία του Kingdom Hearts III, η οποία έχει οριστεί για τις 29 Ιανουαρίου του 2019, για PlayStation 4 και Xbox One. Μετά την κυκλοφορία του KH III θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή, ώστε να μάθουμε νεότερα για το μέλλον της ανάπτυξης του Final Fantasy VII Remake ή κάποιου είδους ανακοίνωση για την επανέκδοση τίτλων που σχετίζονται με το θρυλικό JRPG.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα