Οι πωλήσεις του Dragon Quest XI

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 4 εκατομμύρια αντιτύπα. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία ανέφερε πως το σύνολο των προαναφερθέντων πωλήσεων του τίτλου περιλαμβάνουν και τις εκδόσεις που κυκλοφορήσαν στις εξής χώρες: ιαπωνική έκδοση (PS4, Nintendo

3DS), αγγλική, γαλλική, ιταλική, γερμανική και ισπανική (PS4, PC) και, τέλος, κορεάτικη έκδοση (PS4).

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα ιαπωνικά charts, τα οποία γνωστοποιεί η Media Create, είχαν παρουσιαστεί τα τελευταία νούμερα πωλήσεων της ιαπωνικής έκδοσης του τίτλου για το Nintendo 3DS, τον Οκτώβριο του 2017, τα οποία έφτασαν το 1.741.582 πωλήσεις retail αντιτύπων, ενώ η ιαπωνική έκδοση του τίτλου για το PS4, η οποία αποδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, άγγιζε το 1.347.582 σε πωλήσεις retail.

Επιπροσθέτως, διαθέσιμες έγιναν και οι ψηφιακές πωλήσεις του τίτλου, οι οποίες αφορούν στις πρώτες δύο ημέρες κυκλοφορίας του τίτλου στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, από το PlayStation 4 προέρχονται 113.182 ψηφιακά αντίτυπα ενώ από το Nintendo 3DS προέρχονται 62.939 ψηφιακά αντίτυπα. Με λίγα λόγια, προκύπτει ότι οι πωλήσεις των 3.266.285 αντιτύπων προέρχονται από την Ιαπωνία.

ps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα