Σημαντική αλλαγή στο Forza Motorsport 7

Τέλος τα Prize Crates εντός του έτους,

Η Turn 10 – δημιουργός της σειράς Forza Motorsport- ανακοίνωσε τα πλάνα της για την αφαίρεση των loot boxes από το Forza Motorsport 7 αργότερα μέσα στο έτος. Τα loot boxes στο Forza Motorsport 7 είχαν την ονομασία “ Prize Crates” και προσέφεραν στους παίκτες cosmetic αντικείμενα, χωρίς να «χρεώνουν» πραγματικά λεφτά για την απόκτησή τους. Παρόλα, αυτά οι παίκτες δεν «αγάπησαν» ιδιαίτερα το εν λόγω χαρακτηριστικό και

έτσι το studio αποφάσισε να προχωρήσει στην αφαίρεσή τους από το παιχνίδι μέσα στη χρονιά, καθώς απαιτείται αρκετός χρόνος για να αφαιρεθεί ένα μεγάλο χαρακτηριστικό σαν αυτό.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό αφαιρέθηκαν από τα Prize Crates όλα τα exclusive αυτοκίνητα και πλέον οι παίκτες μπορούν να τα ξεκλειδώσουν με τον παραδοσιακό τρόπο την συγκέντρωση χρημάτων και αγορά τους. Επίσης, η Turn 10 έκανε γνωστό ότι τα Prize Crates και τα Paid Tokens δεν θα εμφανιστούν στο επόμενο παιχνίδι της σειράς, το Forza Horizon 4.

Το Forza Motorsport 7 κυκλοφορεί για Xbox One και Windows 10, ενώ το Forza Horizon 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα