Έρχεται ένα μεγάλο update για το OnRush

Παρά τις απολύσεις στο studio ανάπτυξης.

Παρά τα άσχημα νέα για το studio ανάπτυξης του OnRush, με τις αποχωρήσεις στελεχών από αυτό, φαίνεται ότι η ομάδα που «έχει μείνει πίσω», θα συνεχίζει να υποστηρίζει τον τίτλο με νέο υλικό. Η αρχή θα γίνει με την κυκλοφορία ενός τεράστιου update για τον τίτλο.

Σύμφωνα με ένα tweet

που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του OnRush, η Codemasters υπόσχεται ότι οι απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν δεν θα έχουν καμία επίδραση στην ανάπτυξη και διανομή του επιπλέον υλικού που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει από τους developers για τον racing τίτλο. Οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν να δουν ένα τεράστιο update για το παιχνίδι στις αρχές Αυγούστου, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που έχει ζητήσει η κοινότητα του τίτλου.

Το OnRush είναι διαθέσιμο για Xbox One και PlayStation 4.

Hey guys! We just wanted to let you all know that we have a BIG update coming at the start of August, which includes something a lot of you have been asking for! ?

We also have a whole lot more to come, too! Thank you all for your patience and stay tuned! ?#ONRUSH pic.twitter.com/e0shlZiuui

ONRUSH // (@onrushgame) July 26, 2018ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα