Έγινε γνωστό το post launch περιεχόμενο του Lost Judgement

Η SEGA και το Ryu Ga Gotoku Studio αποκάλυψαν ότι το Lost Judgment θα λάβει μια σειρά από post-launch DLC περιεχόμενο, ξεκινώντας με το “Detective Essentials Pack” την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, και το “The Kaito Files”, ένα expansion με διάρκεια περίπου 10 ωρών, μέσα στην άνοιξη του 2022.

Στο Detective Essentials

Pack DLC, θα αποκτήσουμε πρόσβαση σε περισσότερα σκυλιά ντετέκτιβ, σε ένα νέο hover skateboard και σε ένα skate park, σε ένα sky spider drone, σε περισσότερες extract recipes, επιπλέον φίλες για τον πρωταγωνιστή Takayuki Yagami, τέσσερα ακόμη SEGA Master System παιχνίδια (Global Defense, Alien Syndrome, Fantasy Zone II: The Tears of Opa-Opa και Sagaia) και σε μια Super Shin Amon μάχη.

Στις 26 Οκτωβρίου θα έχουμε τη διάθεση του “School Stories Expansion Pack”, με νέα εξαρτήματα για τη μοτοσικλέτα και μια race διαδρομή, ένα νέο dance club outfit και special moves, ένα νέο ρομπότ, την επιλογή να κάνουμε spar με τους Kaito, Higarishi και Sugiura και ένα νέο boxing combat style.

Τέλος, θα έχουμε το “The Kaito Files” expansion την άνοιξη του 2022, με δέκα ώρες νέας ιστορίας, με τον πρώην yakuza συνεργάτη και καλύτερο φίλο του Yagami, τον Masaharu Kaito, ως playable χαρακτήρα στη δική του πορεία.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα post-launch DLC σχέδια για το Lost Judgment, παρακάτω – πιθανότατα κάθε DLC θα είναι διαθέσιμο για ξεχωριστή αγορά, καθώς και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές εκδόσεις του τίτλου.

Extra detective dogs, Master System games, Kaito as a playable character and more! Here’s the additional content for Lost Judgment!

As part of:

Digital Deluxe – Detective Essentials Pack & School Stories Expansion Pack

Digital Ultimate – The Kaito Files#LostJudgment pic.twitter.com/Dre1ERmvtO

— RGG Studio (@RGGStudio) September 3, 2021

Το Lost Judgment θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S και Xbox One στις 24 Σεπτεμβρίου.

The post Έγινε γνωστό το post launch περιεχόμενο του Lost Judgement appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα