Horizon Forbidden West: Δωρεάν εν τέλει η αναβάθμιση από PS4 σε PS5

Μέσω σχετικής ενημέρωσης και εν αντιθέσει της πρόσφατης είδησης για τις ειδικές εκδόσεις του Horizon Forbidden West, ο Jim Ryan, επικεφαλής του PlayStation, επιβεβαιώνει πως όσοι προβούν σε αγορά του εν λόγω επερχόμενου τίτλου στο PS4 θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν την

αναβαθμισμένη έκδοσή του για το PS5.

Στηριζόμενος σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο ίδιος αναφέρθηκε στα λεγόμενά του από την περασμένη χρονιά, σύμφωνα με τα οποία όλοι οι launch τίτλοι για το PS5, που θα κυκλοφορούν και στο PS4 (cross-gen), θα επιτρέπουν στους χρήστες να μεταβαίνουν στην “αναβαθμισμένη” έκδοσή τους για τη νεότερη κονσόλα της εταιρείας χωρίς επιπλέον κόστος.

Επομένως, αυτό θα ισχύει και για τον επόμενο τίτλο της Guerilla, καθώς, παρόλο που η κυκλοφορία του μετατέθηκε για λίγο αργότερα, δεν βγαίνει εκτός από το “launch window” της Sony για το PS5, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Jim Ryan.

Ωστόσο, όμως, επιβεβαιώνεται ακόμα πως η εν λόγω δυνατότητα “αναβάθμισης” των cross-gen παιχνιδιών δεν θα προσφέρεται δίχως πληρωμή για μελλοντικές κυκλοφορίες. Μάλιστα, η τελευταία περίπτωση που θα συμβαίνει αυτό φαίνεται να είναι και εκείνη του Horizon Forbidden West.

Όπως επισημαίνεται, και για κάθε μελλοντικό cross-gen τίτλο που θα εκδίδεται από τη Sony Interactive Entertainment, η “αναβάθμιση” στην έκδοση του PS5 για κάθε κάτοχο first-party τίτλου στο PS4 θα γίνεται στο εξής μόνο επί πληρωμή και συγκεκριμένα έναντι του αντιτίμου των €10.

Ενδεικτικά, ο Jim Ryan αναφέρει πως η παραπάνω απόφαση θα ισχύει και για το Gran Turismo 7, όπως επίσης θα συμβεί και για το επόμενο God of War, ενώ θα αφορά τόσο στις retail όσο και στις ψηφιακές εκδόσεις όλων των επερχόμενων κυκλοφοριών της ιαπωνικής εταιρείας.

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 18 του ερχόμενου Φεβρουαρίου σε PS4 και PS5.

The post Horizon Forbidden West: Δωρεάν εν τέλει η αναβάθμιση από PS4 σε PS5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα