Εορτασμοί για τα δέκα χρόνια της THQ Nordic

Η THQ Nordic γιορτάζει τα 10α γενέθλιά της και αποφάσισε να οργανώσει ένα ψηφιακό πάρτι. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στο πρώτο, επίσημο ψηφιακό showcase της THQ Nordic στις 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 μμ. Το showcase θα μεταδοθεί μέσω YouTube, Twitch και Steam.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οικοδεσπότης του showcase θα είναι ο Geoff Keighley, εκτελεστικός

παραγωγός και οικοδεσπότης των The Game Awards, και θα φιλοξενήσει έξι ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών που θα μας ταξιδέψουν στον χρόνο και στον χώρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της THQ Nordic, θα γίνουμε μάρτυρες της επιστροφής κάποιων θρυλικών franchises, στα οποία περιλαμβάνονται κάποια που οι λάτρεις τους περίμεναν για δεκαετίες να δοκιμάσουν μια νέα έκδοση τους, ενώ θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε νέες εκδόσεις και για αγαπημένους τίτλους.

Στα “σίγουρα” θα πρέπει να βάλουμε την παρουσίαση νέων πληροφοριών και υλικού για το sci-Fi RPG ανοικτού κόσμου “ELEX II”, αλλά και για το επερχόμενο Expeditions: Rome με ένα δείγμα από το gameplay του. Τέλος εάν συντονιστούμε λίγα λεπτά νωρίτερα, θα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε όσα απασχολούν τη HandyGames το τελευταίο διάστημα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε το anniversary trailer της THQ Nordic που δόθηκε στη δημοσιότητα.

The post Εορτασμοί για τα δέκα χρόνια της THQ Nordic appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα