Σύντομα η εκκίνηση του DiRT Hellenic Community Championship για το 2020

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Η ελληνική κοινότητα των παιχνιδιών της σειράς DiRT της Codemasters είναι μία από τις καλύτερα οργανωμένες στον χώρο, διοργανώνοντας συχνά online events, ανάμεσά τους και τα ελληνικά Championships. Το Hellenic Community Championship 2020 είναι το επόμενο μεγάλο πρωτάθλημα της κοινότητας και

ο καθένας είναι ελεύθερος να συμμετάσχει εντελώς δωρεάν.

Οι 10 αγώνες του πρωταθλήματος θα λάβουν τόπο σε κάθε χώρα του DiRT Rally 2.0 και θα ξεκινήσουν από τις 10 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, με την λήξη του πρωταθλήματος να είναι προγραμματισμένη για τις 26 Απριλίου του 2021. Φέτος οι διαγωνισζόμενοι θα μπορούν να τρέξουν ως ομάδες τριών ατόμων στις κατηγορίες 2000s και R5, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για μονές συμμετοχές στην κατηγορία R5.

Οι παίκτες για να συμμετάσχουν θα χρειαστεί να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το αντίστοιχο έγγραφο της ομάδας, να εγγραφούν στο αντίστοιχο Club στο Racenet (την Online πλατφόρμα της Codemasters) και φυσικά να συμφωνούν με τους κανόνες του πρωταθλήματος. Οι εγγραφές κλείνουν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές κάθε κατηγορίας.

Το πρωτάθλημα λαμβάνει χώρα σε όλες τις πλατφόρμες (PC, PS4, Xbox One), ενώ μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό είτε διαθέτε gamepad, είτε τιμονιέρα. Το κλίμα είναι απόλυτα φιλικό και η διασκέδαση εγγυημένη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ομάδα της κοινότητας στο Facebook ή στο Instagram.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα