Νέες ερμηνείες για τον Peter Parker στο Spider-Man Remastered

Και νέο gameplay video σε 60fps από το PlayStation 5.

Εκτός από το πλήθος των οπτικοακουστικών βελτιώσεων που πρόκειται να λάβει η νέα έκδοση του Spider-Man για το PlayStation 5, η Insomniac ανακοίνωσε ότι προέβη σε ακόμα μία σημαντική αλλαγή για το Sider-Man Remastered, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα και δύο νέα

video από το παιχνίδι σε 60 καρέ/ δευτερόλεπτο από την επερχόμενη κονσόλα της Sony.

Το αμερικανικό στούντιο θα συνεργαστεί με τον Ben Jordan για εκ νέου "μοντελοποίηση" για τον "Άνθρωπο Αράχνη" στο Spider-Man Remastered, διότι οι ερμηνείες του ταιριάζουν καλύτερα με εκείνες του Yuri Lowenthal. Όπως αναφέρει η Insomniac: "Μας άρεσε ιδιαίτερα να εργαζόμαστε με τον John Bubniak στο αρχικό παιχνίδι. Ωστόσο, για να επιτύχουμε καλύτερη απόδοση στη λήψη προσώπου του Peter Parker/ Spider-Man για τον ηθοποιό Yuri Lowenthal, εισάγαμε στο cast τον Ben Jordan για να είναι το μοντέλο του Peter Parker στην κονσόλα PlayStation 5. Φαίνεται εκπληκτικό στο παιχνίδι, και οι αποδόσεις εν κινήσει του Yuri αποκτούν μία νέα ζωντάνια".

Υπενθυμίζουμε πως ο Yuri Lowenthal έχει προσφέρει τη φωνή και το motion capture για τον πρωταγωνιστή στο αρχικό Spider-Man, ενώ όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του προσώπου, εκείνα είχαν μοντελοποιηθεί από τον Bubniak, και τώρα πρόκειται να μοντελοποιηθούν εκ νέου από τον Ben Jordan, αποδίδοντας "ένα αρτιότερο αποτέλεσμα".

Με αφορμή την έντονη αντίδραση της κοινότητας που προκάλεσε η συγκεκριμένη απόφαση της αμερικανικής ομάδας, ο Bryan Intihar, Creative Director της Insomniac, δήλωσε ότι, δεδομένης της μετάβασης στο PlayStation 5 και έπειτα από συζητήσεις από την ίδια την ομάδα σχετικά με το μέλλον του εν λόγω franchise, έγινε σύντομα εμφανές πως, για την παράδοση ακόμα πιο πιστευτών χαρακτήρων, καθιστάται απαραίτητη η εύρεση καλύτερης αντιστοιχίας με το ήδη υπάρχον έργο του ηθοποιού Yuri Lowenthal.

Το Spider-Man Remastered αναμένεται να γίνει διαθέσιμο (για την ελληνική αγορά) στις 19 Νοεμβρίου για το PlayStation 5, μέσω της Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition. Επισημαίνεται ότι δεν θα προσφέρεται στους κατόχους του παιχνιδιού στο PlayStation 4 δυνατότητα για δωρεάν αναβάθμιση στο Spider-Man Remastered, καθώς αυτό θα προσφέρεται -εκτός της Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition- και σε όσους έχουν στην κατοχή τους το Spider-Man: Miles Morales για το PlayStation 4 και αναβαθμίσουν δωρεάν στην έκδοσή του για το PlayStation 5, αλλά μέσω σχετικής αναβάιμισης που θα διατίθεται εν μέσω πληρωμής. Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε και επίσημα πως θα επιτρέπεται η μεταφορά της in-game προόδου από το PlayStation 4 στο PlayStation 5. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο δείγμα gameplay του παιχνιδιού σε Performance Mode (60fps) από το PlayStation 5.

ps4PS5
Keywords
Τυχαία Θέματα