Συνεργασία της Square Enix με την NVidia

Για το βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα στο Shadow of the Tomb Raider.

Με την επίσημη ανακοίνωση της νέας περιπέτειας της Lara Croft, το Shadow of the Tomb Raider, η NVidia είχε σπεύσει να επιβεβαιώσει πως θα χρησιμοποιήσει τις τεχνολογίες της για

τη βελτίωση του οπτικού τομέα της έκδοσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Με επίσημο Δελτίο Τύπου η Square Enix επιβεβαιώνει τη συνεργασία αυτή, ενώ ταυτόχρονα δίνει περισσότερες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου.

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια (May 3, 2018) – Η Square Enix®, η Eidos®- Montréal, και η Crystal Dynamics® ανακοινώνουν σήμερα πως θα εργαστούν με την NVIDIA πάνω στην ανάπτυξη της έκδοσης PC του Shadow of the Tomb Raider™, την πιο πρόσφατη εισαγωγή στην βραβευμένη σειρά παιχνιδιών Tomb Raider®.

Η NVIDIA θα παρέχει την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη παιχνιδιών για PC, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει στο Shadow of the Tomb Raider τα πλέον ανεπτυγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας των Η/Υ. Η προσπάθεια αυτή θα ενισχύσει τις δυνατότητες απόδοσης των καρτών γραφικών ® GeForce® GTX 10-series GPUs για τους παίκτες PC παγκοσμίως και συνεχίζει τη συνεργασία που ξεκίνησε με τον προηγούμενο τίτλο της σειράς, το Rise of the Tomb Raider.

Καθώς φέρνουν τη δραματική ολοκλήρωση της ιστορίας που αφηγείται τις απαρχές της Lara Croft, τα στούντιο ανάπτυξης Crystal Dynamics και Eidos-Montréal συνεργάζονται επίσης με το ταλαντούχο στούντιο Nixxes Software για την έκδοση PC του Shadow of the Tomb Raider. Όντας έμπειρη με το franchise Tomb Raider, η Nixxes Software ηγείται της ανάπτυξης της πιο καταλυτικής περιπέτειας της Lara Croft, την οποία και θα προσφέρει σε όλους τους παίκτες παγκοσμίως. Το studio μπορεί να καυχιέται για την απαράμιλλη εμπειρία του καθώς έχει δουλέψει σε παλιότερους τίτλους της Square Enix συμπεριλαμβανομένων των Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided και πολλών άλλων.

Στο Shadow of the Tomb Raider η Lara πρέπει να δαμάσει μια θανατηφόρα ζούγκλα, να ξεφύγει από επικίνδυνους τάφους και να προσπεράσει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Στην προσπάθειά της να σώσει τον κόσμο από μια επερχόμενη Αποκάλυψη των Μάγια, η Lara θα γίνει ο Τυμβωρύγχος (Tomb Raider) που ήταν γραφτό να γίνει. Έχοντας πρωταγωνιστήσει στα βραβευμένα παιχνίδια Tomb Raider (2013) και Rise of the Tomb Raider, η Camilla Luddington επιστρέφει ως Lara Croft κάνοντας μια συναρπαστική ερμηνεία του χαρακτήρα στο Shadow of the Tomb Raider. Δημιουργημένο από μια ομάδα έμπειρων σχεδιαστών και προγραμματιστών της Eidos-Montréal, με εμπειρία πάνω στη σειρά Tomb Raider, σε συνεργασία πάντα με την Crystal Dynamics, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για Windows PC/Steam® στις 14 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει για τις εκδόσεις Standard, Digital Deluxe, Croft και Ultimate. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προπαραγγελίες, το Season Pass, βασικά στοιχεία της νέας περιπέτειας και πολλές ακόμα πληροφορίες για το Shadow of the Tomb Raider, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα μας και ακολουθήστε μας στο Twitter.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα