Νέο trailer αποκαλύπτει την ιστορία του Red Dead Redemption 2

Ο John Marston κάνει την εμφάνισή του!

Πίστη στην υπόσχεσή της, η Rockstar δημοσίευσε πριν λίγα λεπτά το τρίτο κατά σειρά trailer για το Red Dead Redemption 2. Το συγκεκριμένο trailer δίνει μία γεύση από τον κόσμο του παιχνιδιού αλλά και από την ιστορία που θα βιώσουν οι παίκτες.

Πιο αναλυτικά βρισκόμαστε στο 1899, όταν και η Αμερική εξέρχεται από την εποχή της "άγριας Δύσης", με τους λίγους σε αριθμό εναπομείναντες

εγκληματίες και τις τελευταίες συμμορίες να διώκονται από τα όργανα του νόμου. Οι παίκτες θα λάβουν τον έλεγχο του Arthur Morgan, ένα από τα μέλη της συμμορίας του van der Linde, μία συμμορία που προσπαθεί να συνεχίσει τη δράση της, σε μία μεταβατική για τη χώρα εποχή, με τους καλύτερους κυνηγούς επικηρυγμένων αλλά και τους ομοσπονδιακούς πράκτορες να κάνουν τα πάντα για την εξάρθρωσή της.

Τα παραπάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα σημαντικές διαμάχες ανάμεσα στα μέλη της, με το πρωταγωνιστή της ιστορίας, Arthur, να βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα, για το αν θα πρέπει να μείνει πιστός στη συμμορία που μέσα της ανδρώθηκε ή αν θα ακολουθήσει ένα νέο δρόμο, που συμβαδίζει περισσότερο με τα δικά του πιστεύω και τα νέα του ιδανικά. Θυμίζουμε πως το Red Dead Redempion 2 είναι prequel του τίτλου που κυκλοφόρησε το 2010, ο πρωταγωνιστής του οποίου, John Marston, κάνει μία σύντομη εμφάνιση στο trailer που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Το Red Dead Redemption αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε PlayStation και Xbox One στις 26 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα