Πλησιάζει η κυκλοφορία του Conan Exiles για PC και κονσόλες

Μετά από 14 μήνες σε Early Access status.

Το Conan Exiles, το open world survival game που αναπτύσσει η Funcom, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Xbox One και PlayStation 4

μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται (8 Μαΐου). Ο τίτλος καλεί τους παίκτες να επιβιώσουν, να οικοδομήσουν και να κατακτήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού.

Με την παραπάνω ευκαιρία η Funcom έδωσε στην δημοσιότητα τρία μικρά σε διάρκεια video -που μπορείτε να δείτε παρακάτω- μέσα από τα οποία μπορούμε να δούμε τον Conan να βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα... σκανδιναβικό έπιπλο, με μια ρομποτική ηλεκτρική σκούπα και ένα μικρό αεροπλάνο, απαντώντας στο ερώτημα του τι θα συνέβαινε εάν μεταφέραμε τον Conan στον δικό μας, πραγματικό κόσμο.

Θυμίζουμε ότι όταν το Conan Exiles κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου, θα έχει στην "πλάτη" του 14 μήνες σε Early Access στάδιο για τα PC και 9 μήνες στο Game Preview του Xbox One. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω διαστήματος, το παιχνίδι έχει υποστεί τεράστια βελτίωση, ο κόσμος του έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος και αρκετά νέα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί σε αυτό. Τέλος, κατά την ημέρα της κυκλοφορίας του θα συνοδευτεί από ένα τεράστιο launch patch που θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο του παιχνιδιού.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα