“Το Xbox έχει προγραμματίσει πολλά για το απίστευτα συναρπαστικό 2023”

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των The Game Awards την περασμένη εβδομάδα, πολλοί παρατήρησαν την έλλειψη αποκαλύψεων σχετικά με το Xbox στην εκδήλωση. Ωστόσο, ανταποκρινόμενος στην απογοήτευση των fans, ο αντιπρόεδρος του τμήματος του Xbox Games Marketing, Aaron Greenberg, έκανε μια δήλωση στο Twitter.

“Έχουμε

προγραμματίσει πολλά να δείξουμε και να μοιραστούμε για μια απίστευτα συναρπαστική χρονιά για το 2023”, είπε ο Greenberg. “Οι άνθρωποι που εκτιμούν, είναι πρόθυμοι να μάθουν και να δουν περισσότερα. Το σωστό timing είναι πάντα το κλειδί, αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για το τι θα ακολουθήσει από εμάς”.

Φαίνεται ότι οι φίλοι του Xbox δεν θα περιμένουν πολύ για περισσότερες αποκαλύψεις για το 2023. Η αλήθεια είναι ότι στην περασμένη χρονιά είχαμε έλλειψη από μεγάλους first party τίτλους από το Xbox, αλλά ίσως τον επόμενο χρόνο δούμε τις προσπάθειες των Xbox Game Studios να αποδίδουν καρπούς.

We have a lot planned to show and share about an incredibly exciting year ahead for 2023. Appreciate folks are eager to learn and see more. Timing is always key, but don’t worry you will not have to wait too long for what’s next from us. https://t.co/d1dca2i2Nt

Aaron Greenberg U (@aarongreenberg) December 9, 2022

The post “Το Xbox έχει προγραμματίσει πολλά για το απίστευτα συναρπαστικό 2023” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα