Στα 100 εκατομμύρια έφτασαν οι πωλήσεις της σειράς Resident Evil

Σημαντικό milestone για το franchise της Capcom.

Το, ιστορικό, πλέον, franchise της Capcom, του οποίου η ύπαρξη χρονολογείται από το μακρινό 1996, έφτασε συνολικά, από όλες τις κυκλοφορίες ανά τα χρόνια, τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις αντιτύπων, σύμφωνα με το PC Gamer. Παρά το γεγονός ότι η Capcom

δεν αναφέρθηκε αναλυτικά στις πωλήσεις κάθε τίτλου, έδωσε στοιχεία για το RE7, το οποίο έφτασε τις 7,5 εκατομμύρια πωλήσεις σε φυσικά και ψηφιακά αντίτυπα, αλλά και για το remake του Resident Evil 3, το οποίο απέφερε με τη σειρά του έσοδα ανάλογα των 2 εκατομμυρίων κομματιών που πούλησε στις πρώτες 5 ημέρες της κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με την εταιρία, η επιτυχία της θρυλικής horror σειράς οφείλεται στη συνοχή του προγράμματος κυκλοφορίας νέων τίτλων, η οποία της επέτρεψε να μείνει στην επικαιρότητα χωρίς να «χάσει τον δρόμο» της στην πορεία.

Η συνταγή της επιτυχίας δεν φαίνεται να αλλάζει για Capcom και Resident Evil, με τη σειρά να αναμένει ακόμα έναν τίτλο, το προσφάτως ανακοινωθέν Resident Evil VIII: Village, που θα προστεθεί στην πολυετή ιστορία του μέσα στο 2021.

pcps4xboxxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα