Ανακοινώθηκε το Pragmata από την Capcom

Ένα νέο, sci-fi IP για next gen κονσόλες και PC.

Η Capcom ανακοίνωσε το Pragmata, ένα νέο sci-fi IP, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή του στις κονσόλες επόμενης γενιάς (Xbox Series X και PlayStation 5) μέσα στο 2022.

Το trailer μέσω του οποίου έγινε η ανακοίνωση, μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά παράξενο, καθώς έχουμε έναν χαρακτήρα με μια

φουτουριστική στολή αστροναύτη, που συναντά ένα “εντελώς φυσιολογικό κοριτσάκι” και μια ολογραφική γάτα. Μετά έχουμε έναν δορυφόρο που εκρήγνυται στον ουρανό, που είναι στην πραγματικότητα ένα είδος οθόνης. Στο τέλος του trailer, βλέπουμε τους δύο χαρακτήρες να βρίσκονται στο φεγγάρι, και το κοριτσάκι χωρίς κάποιο διαστημικό εξοπλισμό, να μην έχει κανένα πρόβλημα να αναπνέει κανονικά.

Η αλήθεια ήταν ότι μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Capcom στο τέλος, όλοι είχαμε θεωρήσει ότι το trailer αφορούσε κάποιον τίτλο από τον Kojima.

Δυστυχώς η Capcom δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το Pragmata, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα μέσα στο 2021 θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Το Pragmata θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X, PlayStation 5 και PC το 2022.

pcPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα