Σημαντική προσθήκη στις δυνατότητες του Microsoft Store

Πλέον μπορούμε να κάνουμε δώρο (σχεδόν) τα πάντα...

Η Microsoft έκανε γνωστό ότι όλα τα παιχνίδια του Xbox One, τα PC Games και όλο downloadable υλικό για PC είναι διαθέσιμα για να γίνουν “δωράκια” μεσω του Microsoft Store, ακολουθώντας την αρχική εισαγωγή της παραπάνω δυνατότητας στο Xbox One

από το περασμένο φθινόπωρο. Μέχρι στιγμής η παραπάνω δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο για επιλεγμένους, ψηφιακούς τίτλους Xbox, DLC και συνδρομές.

Πλέον, όλα τα ψηφιακά παιχνίδια του Xbox One, τα Xbox One DLC, οι συνδρομές Xbox Live Gold ή Game Pass, τα PC παιχνίδια και PC DLC (επεκτάσεις, χάρτες, skins και ούτω καθ' εξής) μπορούν να γίνουν δώρο σε άλλους κατόχους PC, Xbox One ή Windows 10, επιλέγοντας την επιλογή "Αγορά ως δώρο" στο Microsoft Store και έπειτα το Gamertag του χρήστη στον οποίο θέλουμε να στείλουμε το δώρο. Το δώρο φτάνει στον παραλήπτη ως ένας κωδικός εξαργύρωσης, που μπορεί να εξαργυρωθεί άμεσα σε Xbox One ή Windows 10 PC. Μέχρι στιγμής τα παιχνίδια του Xbox 360, του πρώτου Xbox, τα pre-order, τα δωρεάν αντικείμενα και τα “αναλώσιμα” DLC, όπως τα εικονικά νομίσματα, αποτελούν τις εξαιρέσεις στο ψηφιακό gifting.

Περισσότερα, όπως τους όρους και τους κανονισμούς, μπορείτε να βρείτε στο Xbox Wire.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα