"Διαρροές" τίτλων εν όψει Ε3

Κατευθείαν από τον... μαρτυριάρικο Καναδά.

Περίπου ένας μήνας μας χωρίζει από την έναρξη της φετινής Ε3 στο Λος Άντζελες και, όπως είναι φυσικό, έχει ήδη ξεκινήσει η επέλαση φημών για το περιεχόμενο των παρουσιάσεων των μεγάλων εταιρειών της βιομηχανίας. Όταν όμως φτάνουμε από τις προβλέψεις στις διαρροές, τότε τα πράγματα αλλάζουν, με τις εταιρείες είτε να αρνούνται να τις σχολιάσουν, είτε να αντιδρούν ποικιλοτρόπως.

Το φετινό κουβάρι των διαρροών ξεκίνησε η Καναδική Walmart, καθώς στην ιστοσελίδα της αναρτήθηκαν τα placeholder listings μερικών μεγάλων τίτλων

που αναμέναμε (ή και όχι) στο άμεσο διάστημα και τα οποία μάς προϊδεάζουν για τα πλάνα των εταιρειών κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Αν και αυτές οι αναρτήσεις πλέον δεν υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Walmart, τα ονόματα που διέρρευσαν κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μερικοί από τους τίτλους που διέρρευσαν είναι οι ακόλουθοι:

Rage 2Final Fantasy 7 Remake (PS4/XBO)Just Cause 4Splinter CellDragon Quest 2 (PS4/XBO)LEGO DC VillansBorderlands 3Gears of War 5Forza Horizons 5Assassin's CreedMetroid Prime 4Destiny: Comet DLC

Φυσικά, η ανάρτηση αυτή μπορεί να είναι κάλλιστα προϊόν φάρσας κάποιου εκ των εργαζομένων και σίγουρα περιλαμβάνει λάθη, όπως στην περίπτωση του Forza Horizons 5, το οποίο θα έπρεπε να αναγράφει τον αριθμό 4, ενώ η ανάρτηση για το remake του Final Fantasy VII φαίνεται πως στοχεύει και το Xbox One, αν και γνωρίζαμε πως το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά στο PlayStation 4. Ωστόσο, στον ορίζοντα διαφαίνονται μεγάλες κυκλοφορίες, όπως αυτή των Rage 2, Borderlands 3 και Just Cause 4, ενώ η ύπαρξη του ονόματος Assassin's Creed έρχεται σε συνάρτηση με τις πρόσφατες διαρροές σχετικά με ένα νέο τίτλο της σειράς, με τον υπότιτλο Odyssey. Επιπλέον, ο λογαριασμός του Rage στο Twitter επίλεξε να σχολιάσει χιουμοριστικά την ανάρτηση για το Rage 2, με εκπρόσωπο της Bethesda να τη σιγοντάρει, ενισχύοντας το ενδεχόμενο αποκάλυψης του παιχνιδιού στη φετινή έκθεση.

Hey @WalmartCanada here are a few notes. pic.twitter.com/R1od2aTEMC

RAGE (@RAGEgame) 9 Μαΐου 2018

This is why we can't have nice things. https://t.co/ZhOHGsITfp

— Pete Hines (@DCDeacon) 9 Μαΐου 2018

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε να έχουμε νεώτερα όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της έκθεσης.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα