Νέο, "σκληρό" trailer και ημερομηνία διάθεσης για το Agony

"Αφαιρείται" περιεχόμενο για να είναι νόμιμη η κυκλοφορία του σε κονσόλες.

Στο παρελθόν πολλά παιχνίδια είχαν προκαλέσει σάλο με το περιεχόμενό τους, κάτι που οδήγησε και στην απαγόρευση της κυκλοφορίας τους σε συγκεκριμένες χώρες ή την έντονη λογοκρισία στο περιεχόμενό τους. Το Agony είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από το story trailer που δημοσιοποίησε χθες η Madmind Studio. Στο συγκεκριμένο

trailer υπάρχουν υπερβολικά σκληρές σκηνές με αίμα, θανάτους πλασμάτων που μοιάζουν με έμβρυα, γυμνά σώματα καθώς και ερωτικές σκηνές με δαίμονες.

Όσον αφορά στο ίδιο το παιχνίδι, πρόκειται για έναν τίτλο τρόμου που στην κύρια ιστορία του ο παίκτης έχει βρεθεί στον κάτω κόσμο και στόχος του είναι να καταφέρει να επιβιώσει ώστε να συναντήσει την Red Goddess, η οποία ελπίζει ότι θα τον βοηθήσει να επανέλθει στον πραγματικό κόσμο. Εκτός του story mode, στο Agony υπάρχει το "open challenge system" το οποίο δημιουργεί τυχαία επίπεδα.

Πριν περίπου ένα μήνα αρκετοί οργανισμοι που ασχολούνται με τις προτεινόμενες ηλικίες των βιντεοπαιχνιδιών είχαν εκφράσει την άποψη πως το Agony είναι αρκετά πιο βίαιο από το συνηθισμένο. Αν η Madmind Studio δεν "ηρεμούσε" κάποια σημεία του τίτλου, αυτός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Adults Only (AO) και όχι Mature (M), κάτι που θα σήμαινε πως ο τίτλος δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε κονσόλες, όπως είχε υποσχεθεί το studio μέσω της Kickstarter καμπάνιας του. Τελικά, το studio αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα patch, με το οποίο θα αφαιρείται η όποια λογοκρισία υπάρξει και το παιχνίδι θα επιστρέφει στην αρχική του μορφή. Ωστόσο αυτό το patch θα γίνει διαθέσιμο μόνο για υπολογιστές καθώς το studio δήλωσε πως δεν είναι εφικτή η διάθεσή του για τις εκδόσεις των PS4 και XB1, για τεχνικούς και νομικούς λόγους.

Το Agony θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου για υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One. Παρακάτω θα βρείτε το story trailer του τίτλου, το οποίο όπως είναι λογικό απευθύνεται σε ενηλικούς.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα