Σημαντική αναβάθμιση στον χάρτη του Fortnite

Το Battle Royale mode μετράει πλέον 40 εκ. παίκτες.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη η νέα έκδοση του χάρτη/νησιού του Fortnite Battle Royale. Ο Map 2.0, όπως τον ονομάζει η Epic, θα έχει αρκετές νέες περιοχές, όπως ορυχεία, χωματερή αλλά και μία νέα μεγάλη πόλη, με αρκετά ψηλά κτίρια. Εκτός από τα παραπάνω, βελτιώσεις θα γίνουν και στις ήδη υπάρχουσες περιοχές, ενώ ο

χάρτης θα αποκτήσει περισσότερο διαφοροποιημένες ζώνες βλάστησης. Παράλληλα με το Map 2.0 update η Epic υποσχέθηκε πως θα βελτιωθούν και οι επιδόσεις της Unreal Engine, μέσω του level streaming, κάτι που θα βοηθήσει τόσο το Fortnite, όσο και άλλους τίτλους που κάνουν χρήση της συγκεκριμένης μηχανής γραφικών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Eric Williamson, lead system designer του Fortnite, στην ιστοσελίδα Eurogamer, το Battle Royale mode, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν σε PS4, Xbox One και υπολογιστές, ξεπέρασε τους 40 εκατομμύρια παίκτες, αγγίζοντας τους 2 εκατομμύρια ταυτόχρονα συνδεδεμένους, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Τέλος, δήλωσε πως πολλοί στο γραφείο πιστεύουν ότι το Fortnite μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο Battle Royale, και όχι μόνο, παιχνίδι στην Δύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα