Το Hellblade: Senua's Sacrifice VR edition είναι γεγονός

Δωρεάν για τους κατόχους του τίτλου σε Steam.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της VR τεχνολογίας, καθώς ακόμη ένας σημαντικός τίτλος σύντομα θα αποκτήσει υποστήριξη για VR headsets και αυτός δεν είναι άλλος από το Hellblade: Senua's Sacrifice της Ninja Theory, τίτλος που έχει λάβει και βραβείο BAFTA. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του studio,

στις 31 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει μέσω της πλατφόρμας του Steam μία νέα έκδοση με όνομα VR Edition, η οποία θα είναι συμβατή με τα Oculus Rift και HTC Vive. Ευτυχώς η Ninja Theory φρόντισε να δώσει δωρεάν τη συγκεκριμένη έκδοση σε όσους είναι ήδη κάτοχοι του Hellblade, ενώ όσοι αποκτούν από εδώ και πέρα τον τίτλο θα λαμβάνουν και τις δύο εκδόσεις.

Όσοι έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε μία βόλτα στον κόσμο του Hellblade σε VR περιβάλλον θα πρέπει να είστε δυνατά εξοπλισμένοι, καθώς στις ελάχιστες απαιτήσεις του τίτλου αναγράφονται η Nvidia GTX 1080 και η -χαμηλότερων επιδόσεων- AMD RX 580. Σύμφωνα με τη Ninja Theory, οι υψηλές απαιτήσεις της VR έκδοσης του τίτλου είναι και ο λόγος που δεν θα υπάρξει αντίστοιχη έκδοση για PlayStation VR, αφού η κονσόλα της Sony δεν έχει την υπολογιστική δύναμη για να τρέξει τον τίτλο στα 90 frames που απαιτεί η VR τεχνολογία. Βέβαια, στο παραπάνω ίσως έπαιξε ρόλο και η πρόσφατη εξαγορά της Ninja Theory από τη Microsoft.

Παρακάτω θα βρείτε τους δημιουργούς του τίτλου να μιλούν για την ανάπτυξη της VR έκδοσης, αλλά και 14 λεπτά gameplay δράσης σε VR.

pcvr
Keywords
Τυχαία Θέματα