Η Square Enix ανακοινώνει τα Dragon Quest XII & Dragon Quest III HD-2D Remake

Μέσω ενός livestream που διεξήγαγε για τον εορτασμό της 35ης επετείου της σειράς Dragon Quest, η Square Enix προέβη σε ανακοινώσεις πολλαπλών νέων τίτλων για την εν λόγω σειρά, ανάμεσά τους τα Dragon Quest

XII και Dragon Quest III HD-2D Remake.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση του Dragon Quest Keshikeshi, ενός παιχνιδιού puzzle που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος σε κινητές συσκευές (iOS & Android) στην Ιαπωνία, ενώ λίγο αργότερα θα έρθει και στη δυτική αγορά.

Στη συνέχεια, περάσαμε στην ανακοίνωση για το επόμενο exansion του Dragon Quest X, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο φέτος στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και δυστυχώς, όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, δεν υπάρχουν πλάνα για την κυκλοφορία του εκτός της ιαπωνικής αγοράς.

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε και το Dragon Quest X Offline, μία νέα έκδοση του τίτλου που δεν θα απαιτεί την σύνδεση στο διαδίκτυο και αναμένεται να κυκλοφορήσει “όσο τον δυνατόν νωρίτερα εντός του 2022” στην Ιαπωνία, χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά σχετικά με την εμφάνισή της στη δύση.

Έπειτα, ανακοινώθηκε το Dragon Quest III HD-2D Remake. Πρόκειται για remake έκδοση του Dragon Quest III: The Seeds of Salvation από το 1988, το οποίο προγραμματίζεται για κυκλοφορία σε οικιακές κονσόλες, χωρίς να γίνεται γνωστό κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. Μάλιστα, ο Yuji Horii, δημιουργός της συγκεκριμένης σειράς, εξέφρασε την επιθυμία του για να αναλάβει επιπλέον τις remake εκδόσεις και των πρώτων δύο παιχνιδιών.

Φτάνοντας προς την ολοκλήρωση της παρουσίασης, είχαμε την ανακοίνωση του Dragon Quest Treasures, με πρωταγωνιστές τους Eric και Mia από το Dragon Quest XI, όπου θα εστιάσει στην παιδική τους ηλικία, καθώς επίσης και στο κυνήγι θησαυρών. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο εν λόγω τίτλος προορίζεται για παγκόσμια κυκλοφορία.

Λίγο πριν το κλείσιμο, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε το Dragon Quest XII: The Flames of Fate, το οποίο πρόκειται να έχει “λίγο πιο σκοτεινό και ώριμο ύφος” συγκριτικά με την προηγούμενη, κύρια προσθήκη της σειράς. Το gameplay τύπου “turn-based” του νέου παιχνιδιού αναμένεται να δεχτεί ορισμένες αλλαγές, ακόμα κι αν η εταιρεία δεν προχωρήσει στην ολοκληρωτική αφαίρεσή του, ενώ παράλληλα ενημερωθήκαμε για την ταυτόχρονη κυκλοφορία του παγκοσμίως, προς απροσδιόριστη μέχρι στιγμής ημερομηνία και πλατφόρμες διάθεσης.

The post Η Square Enix ανακοινώνει τα Dragon Quest XII & Dragon Quest III HD-2D Remake appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα