Σαρώνει η Nintendo σε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο – UK Retail Charts 27 Μαρτίου 2021

Η Nintendo είχε μια εκπληκτική εβδομάδα όσον αφορά στις retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία, με το Monster Hunter Rise να καταλαμβάνει με το ντεμπούτο του το No. 1. Ο νέος τίτλος για το Nintendo Switch

αποτελεί το δεύτερο καλύτερο launch παιχνιδιού από το franchise στη χώρα, με το Monster Hunter World να κρατάει γερά τα ηνία, αφού οι πωλήσεις του ήταν 43% μεγαλύτερες από το Rise -υπολογίζοντας πάντα ότι κυκλοφόρησε σε πολλές πλατφόρμες. Το Super Mario 3D All-Stars κατέγραψε άνοδο 276% μέσα σε επτά ημέρες καταλήγοντας στο No. 2 της κατάταξης, κυρίως λόγω της επικείμενης απόσυρσης του τίτλου από την αγορά.

Η Nintendo κατέλαβε συνολικά τις 9 από τις 10 θέσεις του Top 10 των retail πωλήσεων στη χώρα. Αιτία για το γεγονός αυτό ήταν οι προωθητικές ενέργειες τίτλων που έγιναν από τα καταστήματα. Ως αποτέλεσμα, το Animal Crossing: New Horizons, αν και έπεσε στο No. 3 από την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσίασε αύξηση πωλήσεων 11%, το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury βρέθηκε στο No. 4, και το Minecraft Dungeons στο No. 5, με το 95% των πωλήσεων να καταγράφονται στην έκδοση για το Nintendo Switch. H υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώθηκε από το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 6, το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 7, το FIFA 21 στo No. 8, το Luigi’s Mansion 3 στο No. 9 και το Super Mario Odyssey στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις υψηλότερες retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Monster Hunter RiseSuper Mario 3D All-StarsAnimal Crossing: New HorizonsSuper Mario 3D World + Bowser’s FuryMinecraft DungeonsMinecraft (Switch)Mario Kart 8: DeluxeFIFA 21Luigi’s Mansion 3Super Mario Odyssey

The post Σαρώνει η Nintendo σε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο – UK Retail Charts 27 Μαρτίου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα