Τίτλοι τέλους στο PlayStation Store για PS3, PSP και VITA

Μέσω επίσημης επιβεβαίωσης από τη Sony, το PlayStation Store για τα PS3, PSP και PlayStation VITA αναμένεται να κλείσει οριστικά. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται ως επιβεβαίωση στις σχετικές φήμες που είχαν πρόσφατα διαρρεύσει, με τη Sony

να διευκρινίζει τι ακριβώς θα ισχύει και τι όχι για τους κατόχους των εν λόγω κονσολών.

Πιο συγκεκριμένα το PlayStationStore στις κονσόλες PlayStation®3 θα κλείσει στις 2 Ιουλίου 2021, ενώ στις συσκευές PlayStation®Vita θα κλείσει στις 27 Αυγούστου 2021. Επιπλέον, οι υπόλοιπες λειτουργίες αγοράς για το PSP (PlayStation®Portable) θα αποσυρθούν επίσης στις 2 Ιουλίου 2021.

Μετά το κλείσιμο του PlayStation Store στις κονσόλες τους, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα νακατεβάζουν ξανά και να παίζουν τίτλους παιχνιδιών που έχουν αγοράσει προηγουμένως από τη λίστα Λήψεων στην αντίστοιχη συσκευή.αγοράσουν περιεχόμενο cross-buy μέσω του PlayStationStore στο web, στο PlayStation®App ή στις κονσόλες PS4 και PS5 και να έχουν πρόσβαση τόσο στην έκδοση PS4 όσο και στις εκδόσεις PS3/PS Vita/PSP.έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο/πολυμέσων που έχουν αγοράσει προηγουμένως. Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν ακόμα να κάνουν λήψη και μετάδοση ροής περιεχομένου βίντεο που τους ανήκει μετά το κλείσιμο του PlayStationStore και των λειτουργιών αγοράς σε συσκευές PS3, PS Vita και PSP. Θα μπορούν να μεταδώσουν ροή περιεχομένου βίντεο που τους ανήκει στο PS3, το PS4 ή το PS5 μέσω της εφαρμογής Τα βίντεό μου ή σε κινητές συσκευές μέσω της εφαρμογής PlayStationVideo.Να εξαργυρώνουν κουπόνια παιχνιδιού και PlayStation®Plus.Να κατεβάζουν ξανά και να παίζουν τίτλους παιχνιδιών που έχουν διεκδικηθεί μέσω του PlayStation®Plus, εφόσον παραμένουν μέλος της υπηρεσίας.Αντίστοιχα, μετά το κλείσιμο του PlayStation Store, οι παίκτες δεν θα μπορούν πλέον να:αγοράζουν ψηφιακό περιεχόμενο PS3, PS Vita και PSP, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών και περιεχομένου βίντεο.κάνουν αγορές εντός του παιχνιδιού για τα PS3, PS Vita και PSP.εξαργυρώνουν κουπόνια χρημάτων από το πορτοφόλι PSN (π.χ. δωροκάρτες) σε συσκευές PS3, PS Vita, PSP μόλις κλείσουν το PlayStationStore και οι λειτουργίες αγοράς για αυτές τις συσκευές. Τα χρήματα του πορτοφολιού PSN των παικτών θα παραμείνουν στον PSN λογαριασμό τους, αλλά θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα χρήματα του πορτοφολιού τους μόνο για την αγορά προϊόντων PS4 και PS5 στο PlayStationStore στο web, στο PlayStation®App ή στις κονσόλες PS4 και PS5. Αν κάποιοι παίκτες είναι ενεργοί μόνο σε μια συσκευή PS3, PS Vita ή PSP, δεν χρησιμοποιούν κονσόλα PS4 ή PS5 και δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν κάποια, μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων για τα χρήματα που έχουν αφήσει στο πορτοφόλι τους. Αν σκοπεύουν να προσθέσουν χρήματα στο πορτοφόλι τους πριν από το κλείσιμο του καταστήματος, η Sony συνιστά να προσθέσουν μόνο το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για την αγορά του επιθυμητού περιεχομένου.

The post Τίτλοι τέλους στο PlayStation Store για PS3, PSP και VITA appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα