Εντυπωσιακό λανσάρισμα για το Monster Hunter Rise

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η Capcom επιβεβαίωσε το εντυπωσιακό λανσάρισμα του Monster Hunter Rise, του πλέον πρόσφατου τίτλου της δημοφιλούς hunting action σειράς με θέμα το κυνήγι άγριων τεράτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, από την Παρασκευή 26/3, που έγινε το λανσάρισμα του τίτλου, μέχρι και σήμερα, 29/3, έχουν διατεθεί περισσότερα από 4 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει τόσο τις retail,

όσο και τις ψηφιακές πωλήσεις, ενώ αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη των πωλήσεων του τίτλου τις ερχόμενες μέρες και εβδομάδες.

Το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, το Monster Hunter World κατάφερε στο ίδιο διάστημα να πουλήσει 5 εκατομμύρια τεμάχια, με τη διαφορά ότι κυκλοφόρησε σε δύο πλατφόρμες (PlayStation 4 και Xbox One), γεγονός που κάνει ακόμα πιο σημαντικό το λανσάρισμα του Monstet Hunter Rise τη δεδομένη στιγμή, καθώς κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Να σημειώσουμε, επιπλέον, πως οι πωλήσεις του Monster Hunter Rise αναμένονται να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τη νέα χρονιά, όταν μια έκδοση του τίτλου κυκλοφορήσει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

The post Εντυπωσιακό λανσάρισμα για το Monster Hunter Rise appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα