Πρώτο δείγμα gameplay από το Scavengers

Free-to-play από βετεράνους της βιομηχανίας.

Η Midwinter Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay δείγμα από το νέο free-to-play "survival-shooter" Scavengers, μέσω του νέου gameplay trailer που έκανε διαθέσιμο για το επερχόμενο παιχνίδι.

Ο εν λόγω τίτλος ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2018 από το νεοϊδρυθέν, αμερικανικό στούντιο ως ένα "co-op multiplayer", που καλεί τους παίκτες σε παγωμένες ερημιές, όπου και ανταγωνίζονται μεταξύ τους, αλλά και με εκατοντάδες

εξελιγμένους εχθρούς AI, οι οποίοι διαχωρίζονται σε φατρίες και διαθέτουν διαφορετικό εξοπλισμό και συμπεριφορά γενικότερα. Στην ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού περιλαμβάνονται και ορισμένοι βετεράνοι της βιομηχανίας, που έχουν εργαστεί προηγουμένως στα Halo, Battlefield 4 και Call of Duty: WWII, συμπεριλαμβανομένου του Josh Holmes, του πρώην επικεφαλής και Creative Director της 343 Industries.

Η Midwinter Entertainment έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή της pre-alpha του παιχνιδιού, για το διάστημα 18-20 Σεπτεμβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται, καλούνται να προβούν σε σχετική εγγραφή, μέσα από την επίσημη σελίδα του τίτλου.

Το Scavengers αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές εντός του 2021. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Gameplay Trailer του παιχνιδιού.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα