Δείγμα γραφής του Ride 4 στο PlayStation 5

Με κάποια από τα χαρακτηριστικά του.

Οι τίτλοι Ride της Milestone είναι μερικοί από τους πιο υποτιμημένους και αγνοημένους racing τίτλους που κυκλοφορούν, αλλά φαίνεται ότι το επερχόμενο Ride 4 μπορεί να τραβήξει λίγη περισσότερη προσοχή, καθώς έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι ένας από τους πρώτους racing τίτλους του PlayStation 5.

Σύμφωνα με τον Luigi Crocetta της Milestone, ο τίτλος θα προσφέρει μια ομαλή εμπειρία στα 60 frames per second,

με την ανάλυσή του να φτάνει μέχρι τα 4K. Οι χρόνοι φόρτωσης του τίτλου θα έχουν μειωθεί σημαντικά χάρη στον SSD δίσκο του PlayStation 5, κάτι που σημαίνει λιγότερο χρόνο αναμονής πριν από τους αγώνες, αλλά και καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού κατά τη διάρκεια αυτών. Τέλος, τα επίπεδα του γκαζιού και του φρένου θα έχουν τη δική τους αντίσταση, “μεταδίδοντας την ίδια αίσθηση” με τα αντίστοιχα στην πραγματικότητα, ενώ το haptic feedback που θα προφέρεται θα επιτρέπει στους παίκτες να νιώσουν τις δονήσεις της μοτοσυκλέτας, όπως όταν οδηγούν στους δρόμους.

Μπορείτε να δείτε ένα νέο trailer του Rider 4 για το PlayStation 5, παρακάτω.

Το Ride 4 θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 8 Οκτωβρίου, ενώ η έκδοσή του για το Playstation 5 θα έρθει στις 21 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για κυκλοφορία του στο Xbox Series X.

pcps4xbox onePS5
Keywords
Τυχαία Θέματα