Επιβεβαιώθηκαν και retail εκδόσεις για το Hellpoint

Έρχονται στα καταστήματα, και με "Special Edition".

Η Merge Games ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την tinyBuild Games, μέσω της οποίας αποσκοπεί στη διάθεση retail αντιτύπων του νεότερου sci-fi "Souls-like" τίτλου της για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch.

Ο

λόγος για το Hellpoint, ένα RPG με σημαντικές επιρροές από τις σειρές Dark Souls και Dead Space, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό, που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, φέρνοντας τους παίκτες σε επαφή με μία συντετριμμένη ιστορία, περιλαμβάνοντας κοσμικούς θεούς, κβαντική φυσική και εξαφανισμένους διαστημικούς πολιτισμούς. Το παιχνίδι προσφέρει και δυνατότητα για co-op multiplayer, μέσω split-screen ή online υποστήριξης. Επιπροσθέτως, αποκαλύφθηκε και μία ειδική έκδοση του παιχνιδιού, που θα περιλαμβάνει διάφορα "καλούδια", όπως συλλεκτικές καρφίτσες, πιστοποιητικό, art book, και ολόκληρο το μουσικό περιεχόμενο του παιχνιδιού.

Το Hellpoint κυκλοφορεί από τον περασμένο Ιούλιο, σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Οι νέες retail εκδόσεις του παιχνιδιού, αφορούν μόνο την κονσόλα της Sony και της Nintendo, και αναμένεται να διακοσμήσουν τα ράφια των καταστημάτων μέσα στον ερχόμενο Νοέμβρη. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό, νέο trailer του τίτλου.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα