Πρώτο δείγμα απεικόνισης για το FIFA 21 στο PlayStation 5

Μία βδομάδα περίπου πριν από τη μετάβαση του FIFA 21 στα συστήματα της νέας γενιάς, η EA Sports προέβη σε γνωστοποίηση νέων λεπτομερειών για την επερχόμενη έκδοση του παιχνιδιού στο PlayStation 5, καθώς και σε δημοσίευση ενός σύντομου δείγματος από την απεικόνιση στη νέα κονσόλα της Sony.

Όπως έγινε γνωστό, το FIFA 21 θα έρχεται με πλήρη υποστήριξη

των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει το DualSense στο PS5. Οι παίκτες θα λαμβάνουν μία πιο ρεαλιστική αίσθηση από οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα, χάρη στην τεχνολογία Haptic Feedback του νέου χειριστηρίου, το οποίο υπόσχεται “να τους βυθίσει στην ένταση ενός αγώνα με τρόπους που μέχρι πρότινος δεν ήταν εφικτοί“. Επίσης, με την υποστήριξη της λειτουργίας Adaptive Triggers η αντίσταση που θα προβάλλουν οι σκανδάλες στο DualsSense θα διαμορφώνεται ανάλογα με την αντοχή του παίκτη, η οποία θα μειώνεται σταδιακά με το πέρας του χρόνου σε έναν αγώνα.

Η μετάβαση σε έναν αγώνα εντός του παιχνιδιού θα γίνεται γρηγορότερα από ποτέ στο PS5, καθώς οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσω των Activity Cards, που βρίσκονται στο κεντρικό μενού της κονσόλας, το game mode που επιθυμούν και στη συνέχεια να βρεθούν απευθείας μέσα στον αγώνα, χάρη στις ταχύτητες που προσφέρει ο SSD του μηχανήματος. Το νέο σύστημα αναβαλλόμενου φωτισμού “LiveLight Rendering” συντελεί στη δημιουργία μίας ρεαλιστικότερης όψης του περιβάλλοντος, αναδεικνύοντας με εκπληκτικό τρόπο και ζωντάνια ακόμα και τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου, όπως το Anfield και το Parc des Princes. Το εν λόγω, νέο σύστημα φωτισμού συνδυάζεται επίσης με την “μυική ευκαμψία” και την τεχνολογία σχεδίασης μαλλιών για τους παίκτες, προβάλλοντάς τους με περισσότερη οπτική και κινητική λεπτομέρεια.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά, συναντάται και ένα νέο gameplay mode για τη ρίψη της κάμερας, εμπνευσμένο από την αίσθηση που προσφέρει η υψηλού επιπέδου μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων, μαζί με νέες κινηματογραφικές σκηνές, που υπόσχονται να βυθίσουν τους παίκτες στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Βελτίωση θα παρουσιάζεται επίσης και στην κίνηση και τη γενικότερη συμπεριφορά των παικτών στους αγώνες, με τα “Responsive Multi-Touch Animations” να ενισχύουν ακόμα και τη ρεαλιστικότητα στη συμπεριφορά της μπάλας, ενσωματώνοντας περισσότερους από 700 νέους συνδυασμούς animations.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι παίκτες θα ενεργούν με περισσότερο ρεαλισμό από κάθε προηγούμενο τίτλο της σειράς, χάρη στην τεχνολογία “Off-Ball Humanization”, αφού η συμπεριφορά τους θα συγκλίνει κατά πολύ περισσότερο σε πραγματικούς παίκτες. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρεται ο καθαρισμός του ιδρώτα από το πρόσωπο, οι φωνές μεταξύ τους για προώθηση πάσας και η απαραίτητη ανάκτηση της αντοχής τους έπειτα από έντονο τρέξιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση του παιχνιδιού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές δεν πρόκειται να λάβει καμία αναβάθμιση με χαρακτηριστικά νέας γενιάς, καθώς η EA Sports έχει αποφασίσει για την εν λόγω έκδοση να παραμείνει ως έχει (κοινώς, η ίδια των συστημάτων της περασμένης γενιάς PS4/ Xbox One) με σκοπό να διατηρήσει το παιχνίδι προσβάσιμο για όλους, διατηρώντας χαμηλά τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματός του, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

[Requires a 64-bit processor and operating system]
OS: Windows 10 – 64-Bit
Processor: Intel Core i3-6100 @ 3.7GHz or AMD Athlon X4 880K @4GHz
Memory: 8GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 660 2GB or AMD Radeon HD 7850 2GB
Storage: 50 GB available space

Το FIFA 21 αναμένεται να μεταβεί σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S στις 4 Δεκεμβρίου. Οι κάτοχοι του παιχνιδιού στα συστήματα της περασμένης γενιάς (PS4/ Xbox One), θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν την αναβαθμισμένη έκδοσή του, από τη στιγμή της κυκλοφορίας της έως και το launch του επόμενου παιχνιδιού. Ακολουθεί το σύντομο δείγμα απεικόνισής του στη νέα κονσόλα της Sony.

The post Πρώτο δείγμα απεικόνισης για το FIFA 21 στο PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα