Πρωτιά για το Kirby and the Forgotten Lands στα UK Charts 26 Μαρτίου 2022

Το Kirby and the Forgotten Lands, κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, βρέθηκε στην πρώτη θέση των UK Charts που αφορούν τις retail πωλήσεις. Ο αποκλειστικός τίτλος της Nintendo έκανε το πιο επιτυχημένο άνοιγμα της σειράς Kirby.

Πιο συγκεκριμένα, το Kirby and the Forgotten Lands πέτυχε πωλήσεις 2,5 φορές παραπάνω από τον αμέσως προηγούμενο πιο επιτυχημένο τίτλο της σειράς, το Kirby Star Allies του 2018 για το Nintendo Switch. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kirby θεωρείται από τα μικρότερα franchises της Nintendo και αυτό τονίζει ακόμα περισσότερο την επιτυχία του νέου τίτλου.

Στη δεύτερη θέση των retail πωλήσεων για τη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται ο νέος τίτλος στο σύμπαν των Borderlands, το Tiny Tina’s Wonderlands. Οι retail πωλήσεις του τίτλου ωστόσο είναι αρκετά χαμηλές συγκριτικά με του Borderlands 3 την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Από τις retail πωλήσεις του Tiny Tina’s Wonderlands το 52% είναι για PS5, το 25% για Xbox Series X και S, το 15% για PS4 και 8% για Xbox One.

Το Elden Ring βρίσκεται στην τρίτη θέση, εμφανίζοντας μία πτώση της τάξεως του 29%. Επίσης, μεγάλη πτώση υπάρχει και για το Gran Turismo 7 το οποίο έπεσε από την πρώτη στην τέταρτη θέση με μείωση 48% στις retail πωλήσεις. Τη μεγαλύτερη πτώση παρουσίασε το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin το οποίο πλέον βρίσκεται στη 19η θέση με 79% μείωση στις retail πωλήσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Στον αντίποδα, το FIFA 22 ανέβηκε στην έκτη θέση από τη δωδέκατη, με αύξηση 79% στις πωλήσεις του σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Η μεγαλύτερη αύξηση retail πωλήσεων παρατηρείται για το New Super Mario Bros U Deluxe το οποίο από τη θέση 17 βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση με 113% αύξηση.

Η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες retail πωλήσεις για την προηγούμενη εβδομάδα διαμορφώθηκε ως εξής:

Kirby and The Forgotten LandTiny Tina’s WonderlandsElden RingGran Turismo 7Pokémon Legends: ArceusFIFA 22New Super Mario Bros U DeluxeWWE 2K22Horizon Forbidden WestMario Kart 8: Deluxe

ΠΗΓΗ: gameindustry.biz

The post Πρωτιά για το Kirby and the Forgotten Lands στα UK Charts 26 Μαρτίου 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα