Πιθανή η προσθήκη του Resident Evil Village στο GamePass

Το Πολωνικό site xgp.pl, που ασχολείται αποκλειστικά με την κονσόλα της Microsoft, έφερε στο φως μία πιθανή, μελλοντική προσθήκη στο GamePass. Ο λόγος για το Resident Evil Village τον μεγάλο τίτλο της Capcom

Από λάθος στο Πολωνικό Xbox Store,

όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, το παιχνίδι είχε κάτω από την αναγραφή τιμής του την αναφορά, “περιέχεται στο Game Pass” στην πολωνική γλώσσα. Όπως είναι φυσικό, το τμήμα της Microsoft στη χώρα προέβη σε αλλαγή και διόρθωση της σελίδας του τίτλου αλλά το site είχε ήδη βγάλει το screenshot του. 

Το wwcctech.com αναφέρει ότι κάτι τέτοιο ίσως και να βγάζει νόημα. Πέρυσι είχαν διαρρεύσει πληροφορίες που μιλούσαν για το γεγονός ότι η Sony είχε κάνει κάποιου είδους συμφωνία με τη Capcom για να κρατηθεί ο τίτλος μακριά από συνδρομητικές υπηρεσίες. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Η συμφωνία αυτή, όπως μας λένε τα leaks, θα έρθει στο τέλος της τον επόμενο μήνα. Με αυτά τα στοιχεία είναι πολύ πιθανό να δούμε τον τίτλο της Capcom στο GamePass μέσα στο Απρίλη ή τον Μάιο. 

Το Resident Evil Village κυκλοφορεί από to 2021 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC. Το αναλυτικό review μας μπορείτε να το βρείτε εδώ.

The post Πιθανή η προσθήκη του Resident Evil Village στο GamePass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα