Πρώτα στοιχεία για το The First Descendant

Η Nexon Korea προχώρησε στη δημοσιοποίηση των πρώτων λεπτομερειών για το The First Descendant, ένα co-op action RPG shooter τρίτου προσώπου που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά. Δημιουργημένο με χρήση της Unreal Engine 5 θα περιλαμβάνει μηχανισμούς looter shooter και θα βρίσκει τους παίκτες απέναντι από εξωγήινους εισβολείς, γνωστούς ως Vulgus.

Μια cross-play beta για

το The First Descendant θα διατεθεί τον Αύγουστο, προσφέροντας την ευκαιρία για μια ματιά στο περιεχόμενο του single player mode, στα Co-op Stories, στα Missions, στους δεκατρείς χαρακτήρες (με τον καθένα να έχει το δικό του μοναδικό στυλ μάχης), στο grappling hook, στις επιλογές παραμετροποίησης των χαρακτήρων και σε ένα boss raid τεσσάρων παικτών εναντίον ενός τρομακτικού Colossus.

Η beta cross-play του First Descendant θα είναι διαθέσιμη για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC από τις 22 έως τις 28 Αυγούστου και μπορείτε να εγγραφείτε για να λάβετε μέρος εδώ. Το The First Descendant πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 4ο τρίμηνο του 2023.

The post Πρώτα στοιχεία για το The First Descendant appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα