Towerborne: έρχεται από τους δημιουργούς του Banner Saga

Στο Xbox Game Showcase 2023 το Stoic studio των Xbox Game Studios ανακοίνωσε τον καινούργιο του τίτλο. Το παιχνίδι ονομάζεται Towerborne. Πρόκειται για έναν action RPG τίτλο στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει

να σώσουν την ανθρωπότητα.

Οι δημιουργοί μιλούν για ένα παιχνίδι που σίγουρα θα είναι πιο χαλαρό στο θέμα του από το Banner Saga, και στόχο έχει όλη την οικογένεια. Μιλούν επίσης για έναν τίτλο που θα έχει διάφορα seasonal events, με καινούργιο περιεχόμενο να προστίθεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αυτόν. Το περιεχόμενο θα είναι από νέους εχθρούς και περιοχές, μέχρι abilities αλλά ακόμα και lore του κόσμου που βρισκόμαστε.

Το Towerborne θα μας μεταφέρει σε ένα καινούργιο φανταστικό σύμπαν με αρκετούς δύσκολους εχθρούς για να νικήσουμε με τους ήρωές μας, που έχουν την ονομασία Aces. Θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε Co-Op με μέχρι και άλλου τρεις φίλους μας ή θα μπορούμε να φτιάξουμε party με NPC χαρακτήρες που το παιχνίδι τους ονομάζει Umbra.

Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην παραμετροποίηση του χαρακτήρα μας, καθώς θα μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα στην εμφάνισή του, στον οπλισμό του, στις special κινήσεις του, και στο πως παίζουμε με αυτόν. Το studio στοχεύει να δώσει στους παίχτες πλήρη ελευθερία, κάτι που θα κάνει την εμπειρία καθενός με τον τίτλο διαφορετική.

The post Towerborne: έρχεται από τους δημιουργούς του Banner Saga appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα