Δεύτερη ανοικτή beta για το Exoprimal της Capcom

Στα πλαίσια του Capcom Showcase η ιαπωνική εταιρεία μας πληροφόρησε ότι ο action τίτλος της Exoprimal θα έχει και μία δεύτερη beta λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Η beta αυτή θα αρχίσει στις 15 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή για όλους μέχρι τις 18 του ίδιου μήνα. Σε αυτή να δούμε καινούργια στοιχεία από τον τίτλο όπως ένα Co-Op

mode για μέχρι και δέκα παίκτες, και θα ρίξουμε μία ματιά στο βασικό mode του τίτλου, “Dino Survival”. Όσοι συμμετάσχουν σε αυτή την beta θα πάρουν ως δώρο το “Flash” Zephyr skin στο βασικό παιχνίδι.

Επίσης, στο event είχαμε και την παρουσίαση ενός καινούργιου exosuit με την ονομασία “Deadeye Alpha: Burst First” αλλά και την αποκάλυψη ένος καινούργιου mode, το “Savage Guantlet”. Σε αυτό ομάδες των πέντε παιχτών θα παίρνουν μέρος σε PvE αποστολές που θα αλλάζουν και θα κάνουν κύκλο κάθε εβδομάδα. Οι ομάδες θα μπαίνουν σε πίνακα παγκόσμιας κατάταξης με βάση τον χρόνο που έκαναν για την ολοκλήρωση αυτών των αποστολών.

Το Exoprimal θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X και S, Xbox One, και PC μέσω του Steam. Τέλος, ο τίτλος θα είναι στο Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

The post Δεύτερη ανοικτή beta για το Exoprimal της Capcom appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα