Καθυστέρηση για το UFL

Το βρετανικό studio Strikerz Inc ανακοίνωσε την καθυστέρηση την κυκλοφορίας του UFL, του εν δυνάμει μελλοντικού ανταγωνιστή για το FIFA και το eFootball.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού free to play τίτλου, το παιχνίδι βρίσκεται ήδη στο 80% του κύκλου ανάπτυξής του, ωστόσο το studio

προτίμησε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει πάνω στο UFL αλλά και στα πιθανά προβλήματά του.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Strikerz Inc, Eugene Nashilov, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφαση της εταιρίας μέσω ενός video για την ανάπτυξη του τίτλου: «Δεν είναι κάτι καινούργιο να πούμε ότι ο τίτλος τον οποίον αναπτύσσουμε πρόκειται για ένα project τεράστιας τεχνολογικής πολυπλοκότητας, ένα παιχνίδι που χρειάζεται να προσομοιώσει μια πλήρη γκάμα μηχανισμών και τεχνικών ποδοσφαίρου με δυναμικά, ρεαλιστικά κινούμενα σχέδια, παίκτες παγκόσμιας κλάσης και πολλά άλλα. Σήμερα, ανακοινώνουμε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας θα μεταφερθεί για το 2023. Πολλοί από εσάς είχατε αναφέρει ότι αυτό ήταν πιθανό… και είχατε δίκιο. Το παιχνίδι είναι τώρα περίπου 80% έτοιμο και χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουμε την ανάπτυξη».

Ο Eugene Nashilov ανέφερε επίσης πως νεότερα για την ανάπτυξη του τίτλου θα μάθουμε τον Δεκέμβριο, οπότε αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το πρώτο υλικό του παιχνιδιού κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο ενώ είχαμε μάθει πως ο Cristiano Ronaldo θα ήταν ένας από τους πέντε «πρεσβευτές» του παιχνιδιού, με τους Oleksandr Zinchenko, Romelu Lukaku, Roberto Firmino και Kevin De Bruyne να είναι οι υπόλοιποι «πρεσβευτές» του ποδοσφαιρικού τίτλου.

Σύμφωνα με την Strikerz Inc, το UFL θα είναι ένας free to play τίτλος,  ο οποίος θα επικεντρώνεται σε μια ιδεολογία «fair to play» που θέλει τους παίκτες να «ματσάρονται» με αντιπάλους παρόμοιας δεξιότητας. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023 για PS5, PS4, Xbox Series X/S και Xbox One.

The post Καθυστέρηση για το UFL appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα