Πληροφορίες για το The Shore

Μέσα από ένα Δελτίο Τύπου που λάβαμε, μας έγινε γνωστό ότι σύντομα θα έχουμε την διάθεση του The Shore από την Dragonis Games. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, το The Shore αποτελεί έναν Lovecraftian horror τίτλο για έναν παίκτη, που διαδραματίζεται σε ένα απαγορευμένο νησί γεμάτο ανείπωτους τρόμους. Εμπνευσμένο από τα έργα του H.P. Lovecraft, το The Shore υπόσχεται να προσφέρει μια ανατριχιαστική εμπειρία όπως καμία άλλη μέσα από την ιστορία του, αφού περιλαμβάνει πολλές από τις πιο γνωστές

δημιουργίες του Lovecraft και πολλά άλλα. Οι παίκτες θα βυθιστούν σε έναν κόσμο μυστηρίου, ατμόσφαιρας και γρίφων.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Andrew, ενός πατέρα που αναζητά την εξαφανισμένη κόρη του, και καθώς εμβαθύνουν όλο και περισσότερο στο μυστήριο του νησιού, θα βρεθούν αντιμέτωποι με στιγμές που θα τους κάνουν να αμφισβητήσουν τη λογική του Andrew. Θα πρέπει να “μάθουν καλά” τους μηχανισμούς της μάχης και τα τεχνουργήματα των παλιών θεών για να μπορέσουν να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από το σκοτάδι που απειλεί να κατακλύσει τον κόσμο.

Η ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και η ένταση του παιχνιδιού θα αφήσουν τους παίκτες να αναρωτιούνται τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ενάντια στο φόβο του αγνώστου.

Η κύρια ιστορία του παιχνιδιού και οι πολυάριθμες πλοκές στο παρασκήνιο που μπορούν να ανακαλύψουν οι παίκτες μόνοι τους, έχουν ως πηγή έμπνευσης από τη μυθολογία του Lovecraft.

Βασικά χαρακτηριστικά του The Shore:

Εκπληκτικό και καθηλωτικό art designΕξερεύνηση σε συναρπαστικά και μοναδικά περιβάλλονταGameplay και εξερεύνηση γεμάτα με προκλήσειςΑντιμετώπιση τρομακτικών οντοτήτωνΑνατριχιαστική ατμόσφαιρα και έντασηΜια βαθιά και πολυεπίπεδη ιστορία με μια αυτοδημιούργητη έμπνευση από τη Lovecraftian μυθολογία

The post Πληροφορίες για το The Shore appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα