Gameplay από το RoboCop: Rogue City

Κατά τη διάρκεια του Nacon Connect 2023, ο Γάλλος publisher προχώρησε στην δημοσιοποίηση ενός νέου gameplay trailer για το RoboCop: Rogue City, του επερχόμενου shooter πρώτου προσώπου που θα λαμβάνει μέρος στο διάσημο sci-fi/cyberpunk συμπαν του franchise.

Το trailer αποκαλύπτει επίσης ότι το RoboCop:

Rogue City θα γίνει διαθέσιμο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για PC (Steam), PlayStation 5 και Xbox Series X/S. Δεν γνωρίζουμε πολλά για το ίδιο το παιχνίδι εκτός από την ικανότητα του κύριου χαρακτήρα Alex Murphy (του οποίου η ομοιότητα και η φωνή προέρχονται από τον Peter Weller, τον ηθοποιό που πρωταγωνίστησε στην αρχική ταινία που κυκλοφόρησε το 1987) να κάνει «επιλογές διαλόγου» ή, μάλλον, να καλείτε να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Η σελίδα του τίτλου στο Steam αναφέρει επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούμε πίσω από το τιμόνι του Auto-9 και θα έχουμε πρόσβαση σε μια ποικιλία από gadget που θα μας βοηθούν στην επίλυση εγκλημάτων.

Το RoboCop: Rogue City αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series S/X, και PC (Steam, Epic Games Store) τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η έκδοση του Nintendo Switch θα ακολουθήσει αργότερα.

The post Gameplay από το RoboCop: Rogue City appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα