Πιθανότητα ετήσιας κυκλοφορίας racing τίτλων από την ΕΑ

Μετά το “κλέψιμο” της Codemasters από την ΕΑ, θυμίζουμε ότι κυριολεκτικά την άρπαξε μέσα από τα σαγόνια της Take-Two έναντι 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η EA δήλωσε ότι θα είναι πλέον σε θέση να κυκλοφορεί έναν νέο racing τίτλο σε ετήσια βάση, αξιοποιώντας τα racing IPs που έχει στο δικό της χαρτοφυλάκιο με τα αντίστοιχα αξιοζήλευτα IP του χαρτοφυλακίου της Codemasters.

Να σημειώσουμε ότι υπήρχε

μια χρονική περίοδος που η EA θα κυκλοφορούσε ανά χρονιά και ένα νέο Need for Speed, προτού οι μειωμένες επιδόσεις και οι αρκετά κακές επαναλήψεις οδηγήσουν την εταιρεία να πατήσει φρένο για τη σειρά. Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, το Need for Speed ​​Heat, ήταν μια καλή προσπάθεια, ωστόσο η απόκτηση της Codemasters φέρνει μαζί της μια σειρά από άκρως συναρπαστικά racing IPs όπως τα DIRT, GRID, F1 και Project CARS (από την στιγμή που η Codemasters αγόρασε την Slightly Mad Studios τον Νοέμβριο του 2019).

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι απίθανο η Codemasters να επιχειρήσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της αναπτύσσοντας κάποιον racing τίτλο της EA, όπως το Need for Speed ​​ή το Burnout.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η EA δήλωσε κατά τη διάρκεια ενός investor call ότι με την Codemasters υπό την ομπρέλα της, θα μπορούσε να γίνει ένας «παγκόσμιος ηγέτης στην racing ψυχαγωγία», προσθέτοντας ότι τα παιχνίδια της Codemasters είναι ένα “natural fit” που παρουσιάζουν “καθαρές ευκαιρίες” για την EA.

The post Πιθανότητα ετήσιας κυκλοφορίας racing τίτλων από την ΕΑ appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα