Ανακοινώθηκε το Total War: Warhammer III

Μέσω επίσημου Δελτίου Τύπου, η SEGA ανακοίνωσε και επίσημα το Total War: WARHAMMER III. Πρόκειται για τον τρίτο τίτλο που κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Creative Assembly και τη Games Workshop.

Στο Total War:

WARHAMMER III, οι παίκτες θα βυθιστούν σε έναν κόσμο συγκρούσεων ανάμεσα σε δαιμονικές δυνάμεις και τους φρουρούς του κόσμου των θνητών. Κάθε επιλογή που θα κάνουν οι παίκτες θα επηρεάζει την επερχόμενη σύγκρουση με διαφορετικό τρόπο. Από τις Χώρες της Ανατολής μέχρι και το Βασίλειο του Χάους, οι παίκτες θα απολαύσουν ένα παιχνίδι στρατηγικής επικών διαστάσεων, που θα ολοκληρώσει μοναδικά την τριλογία Total War: WARHAMMER.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει νέες φυλές από το World of Warhammer Fantasy Battles, με τις φυλές Kislev και Cathay να κάνουν το ντεμπούτο τους σε παιχνίδι. Μαζί με τις φυλές Chaos – Khorne, Nurgle, Slaanesh και Tzeentch, θρυλικοί ήρωες, γιγάντια τέρατα, όντα με μαγικές δυνάμεις και ιπτάμενα πλάσματα θα πολεμήσουν μαζί, ή ενάντια στους παίκτες.

Ο Ian Roxburgh, Game Director, δηλώνει συγκεκριμένα: “Το όραμά μας, από την αρχή, ήταν να δημιουργήσουμε μια σειρά που θα έμοιαζε με ένα απίστευτο ταξίδι στον κόσμο που όλοι αγαπάμε. Η απίστευτη υποστήριξη από τους παίκτες οδήγησε στην επιτυχία των δύο προηγούμενων τίτλων και ώθησε τη δημιουργική φιλοδοξία μας σε νέα επίπεδα. Με τη σειρά του, ο Jon Gillard, Global Head of Licensing, αναφέρει τα εξής: “ Η αφοσίωση και η αυθεντικότητα του κόσμου του Warhammer, όπως αποδίδονται από τη δουλειά της Creative Assembly, αποτελούν ικανοποίηση για τους ανθρώπους της Games Workshop, αλλά και τους φαν παγκοσμίως. Η δημιουργία των στρατών των Cathay και Kislev για αυτό το παιχνίδι ήταν διασκεδαστική για τους σχεδιαστές μας και ανυπομονούμε να τους δούμε να παρελαύνουν στο πεδίο της μάχης σε αυτό το τρίτο παιχνίδι της σειράς.”

Η έναρξη του campaign θα δώσει στον παίκτη την επιλογή να προστατεύσει ή να εκμεταλλευτεί τη δύναμη ενός θεού που πεθαίνει. Κάθε φυλή θα προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στο εφιαλτικό Chaos Realm, και θα οδηγεί σε μια κατάληξη που θα καθορίσει τη μοίρα του κόσμου. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίκτες είναι να αποφασίσουν αν θα νικήσουν στους δαίμονές τους, ή αν θα τους ελέγξουν.

Το Total War: WARHAMMER III είναι διαθέσιμο ήδη για προπαραγγελία μέσω Steam, Epic Game Store ή μέσω των δημιουργών και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer στον ακόλουθο player.

The post Ανακοινώθηκε το Total War: Warhammer III appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα