Gameplay από το Arkham Horror: Mother’s Embrace

Ένα νέο gameplay trailer για το Arkham Horror: Mother’s Embrace έκανε την εμφάνισή του, παρουσιάζοντας το επερχόμενο investigative RPG στο σύμπαν του Lovecraft, που θα περιμένει τους παίκτες όταν ο τίτλος κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC.

Βασισμένο στο ομώνυμο βραβευμένο επιτραπέζιο adventure παιχνίδι, το Arkham Horror: Mother’s Embrace θα έρθει με ένα tactical RPG

gameplay και μια “βαθιά αφήγηση” με μια σειρά από “ατρόμητους και άφοβους χαρακτήρες”, με τον καθένα να έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το Arkham Horror: Mother’s Embrace λαμβάνει μέρος στο 1926, όπου οι παίκτες θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους επιλέγοντας μια ομάδα ερευνητών από ανάμεσα στους δώδεκα πρωταγωνιστές από το σύμπαν Arkham Horror. Μαζί, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν Lovecraftian τέρατα και να προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη λογική τους και να ξετυλίξουν το κουβάρι του μυστηρίου που περιλαμβάνει τον θάνατο ενός καθηγητή αστρονομίας.

Όντας ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τα έργα του HP Lovecraft, θα συναντήσουμε διάφορα κοσμικά πλάσματα και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε να βυθιστούμε στην τρέλα. Όπως προείπαμε, το παιχνίδι διαθέτει turn-based σύστημα μάχης, μια απαίσια αίρεση, ποικιλία εχθρών και πολλά άλλα, καθώς οι “The Ancient Ones” προετοιμάζουν την επιστροφή τους.

Το Arkham Horror: Mother’s Embrace αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, στην τιμή των €19,99.

The post Gameplay από το Arkham Horror: Mother’s Embrace appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα