Devolo WiFi Repeater+ ac Review

Μετά το review του Devolo Magic 2 WiFi Next Starter Kit σειρά έχει να ανέβει στον πάγκο των δοκιμών ένα προϊόν που δεν έχει ξαναπέσει στα χέρια μας από την Devolo.

Όχι δεν είναι καινούριο Powerline αφού το Devolo Magic 2 WiFi Next Starter Kit έχει λίγο σχετικά καιρό που κυκλοφόρησε αλλά ένα Repeater και συγκεκριμένα το Devolo WiFi

Repeater+ ac.  Ομολογώ ότι η στιγμή που ήρθε ήταν η κατάλληλη για να γίνει review αφού είμαστε για ακόμα μία φορά σε Lockdown. Επίσης λόγω ότι και αυτήν την φορά αρκετός κόσμος θα δουλεύει από το σπίτι μπορεί ενδεχομένως να χρειαστεί ένα Repeater ώστε να καλύψει όλο το σπίτι με Internet. Το Devolo WiFi Repeater+ ac μπορεί να ενσωματωθεί στο δίκτυο μας ανεξαρτήτως κατασκευαστή του Dsl Modem/Router που έχουμε. Όπως επίσης ότι μπορεί να διαθέτουμε ένα ζευγάρι Powerlines πχ Devolo Magic 1 δεν σημαίνει οτι μας εμποδίζει να χρησιμοποιήσουμε και το συγκεκριμένο Repeater.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Devolo είναι μία γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 και έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων εκτός από Plc όπως WiFi usb sticks, WiFi Repeaters, Smart Metering Plugs, Radiator Thermostats, Smoke Detectors και γενικότερα αρκετές επιλογές για ένα έξυπνο σπίτι ώστε να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη και να εξοικονομούμε χρόνο και χρήματα. Μέσα από την Devolo μπορούμε να γνωρίσουμε και το Concept του Smart Home. Ποιος δεν θέλει άλλωστε να ελέγχει διάφορες έξυπνες λειτουργίες στο σπίτι, από το Smartphone, είτε βρίσκεται μέσα σε αυτό είτε εκτός. Το πιο απλό παράδειγμα είναι να ενεργοποιήσουμε την θέρμανση πριν φτάσουμε στο σπίτι με έναν έξυπνο θερμοστάτη. Αλλά πέρα από το Smart Home η Devolo έχει πάρα πολλά προϊόντα για να μοιράσουμε το Internet σε κάθε γωνία του σπιτιού μας είτε αυτό λέγεται Powerline είτε Repeater.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα