Παράθυρο κυκλοφορίας για το Black Myth: Wukong

H κινεζική Game Science Studios ανακοίνωσε το παράθυρο κυκλοφορίας για το παιχνίδι στο οποίο εργάζεται, το Black Myth: Wukong.

Ο τίτλος είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Αύγουστο, χωρίς να είχαν γίνει γνωστές αρκετές πληροφορίες. Πρόκειται για ένα action-adventure RPG, με πρωταγωνιστή τον Sun

Wukong. Όσοι γνωρίζουν τον μύθο του Ταξιδιού στη Δύση, θα αναγνωρίσουν τον Wukong ως τον Βασιλιά-Πίθηκο. Ο Wukong θα μπορεί να μεταμορφώνεται και να χρησιμοποιεί πολεμικές κινήσεις για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του. Μάλιστα, το Black Myth: Wukong θα αποτελεί το πρώτο παιχνίδι μιας τριλογίας, η οποία θα βασίζεται εξ ολοκλήρου στην κινεζική μυθολογία.

Πλέον, το πόνημα της Game Science Studios είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία εντός του 2023. Μπορεί να απέχουμε αρκετό διάστημα από την κυκλοφορία, αλλά αυτό συμβαίνει λόγω του μικρού μεγέθους της Game Science Studios.

To Black Myth: Wukong είναι επίσης προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε υπολογιστές και τις “mainstream” κονσόλες. Το παράθυρο κυκλοφορίας ανακοινώθηκε μέσα από ένα νέο trailer, το οποίο έγινε διαθέσιμο στα πλαίσια των εορτασμών της κινεζικής πρωτοχρονιάς, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον ακόλουθο player.

The post Παράθυρο κυκλοφορίας για το Black Myth: Wukong appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα